0

Tijd voor kraanvogels!

F
News

8
20.05.2013
Geschreven door Elisa Lee

Gedurende twee weken volgen we het hele team achter Elisa Lee. Hoe gaat alles in zijn werk? Welke projecten lopen er? Neem een kijkje achter de schermen!

Familie_Laurien
8
Foto © Elisa Lee
Oma_Laurien
8
Foto © Elisa Lee
Mama_en_oma_Laurien
8
Foto © Elisa Lee
Mama_Elisabeth
8
Foto © Elisa Lee

Dat we bij Elisa Lee houden van kleur en vorm, dat is al lang geen geheim meer. Voor onze vorige vitrine haalden we moeders, tantes, grootvaders en verre neven en nichten uit de bestofte fotodozen die we op zolder vonden. We gaven hen een kleurrijk grafisch element en lieten hen onze juweeltjes dragen. Helemaal up to date en fresh to death hing zowat de hele familiegeschiedenis van ons team in de vitrines in Gent en Antwerpen.

Er werd heel wat gekeken en gefloten in onze etalage, iedereen wilde het mooist gekleed naar communie of trouwfeest gaan. Maar 1 ding hadden ze wel gemeen: iedereen droeg een handgemaakt juweel om te schitteren op hun dag. Nu de communie- en lentefeesten op hun einde lopen, besloten we onze oudjes weer op te bergen.

Mix_beelden_vitrine_kraanvogels
8
Foto © Elisa Lee

Tijd voor iets nieuws dus: kraanvogels! Deze origami figuurtjes uit papier zijn niet te onderschatten en vragen enige concentratie en fingerspitzengefühl om te maken. Maar origami is ons niet vreemd, denk maar aan onze fijne Origami collectie. Gewapend met een stapel gevouwen vogeltjes kropen we zowel in Gent als in Antwerpen de vitrine in en creëerden we een harmonieuze familie papieren kraanvogels.

In Gent zijn de vogels vergezeld van prachtige exclusieve sjaals van Fil&Baukis en hielden we de vogels wit, zodat de kleuren van de sjaals mooi uitkomen. In Antwerpen werd het een kleurrijke zwerm vogels die verwijst naar ons uitgebreid kleurenaanbod.

Resultaat_communie_Antwerpen
8
Foto © Elisa Lee
Resultaat_communie_Gent_2
8
Foto © Elisa Lee

"Als grafisch vormgever ben ik bezeten door kleur en vorm. Geen wonder dat ik me in de kleurrijke wereld van Elisa Lee dan ook volledig thuis voel. Van het bedenken van een concept tot de effectieve uitvoering, het hele proces boeit me. En waar het bij ons allemaal om draait is het artisanale en handgemaakte product, op maat gemaakt. Net daarom zijn de papieren kraanvogels een mooi symbool voor ons merk: kleurrijk, vrolijk, fris en helemaal handgemaakt." - Laurien Van den Hof - shopverantwoordelijke Antwerpen/grafisch vormgever - 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten