1

#TiedTogether met de Belmodo bandana

F
Looks / News / Trends

Business of Fashion nodigt alle fashionista’s ter wereld uit om een witte bandana te dragen en zo hun actie #TiedTogether te steunen.

Een bandana is niet enkel een multifunctioneel hebbeding, het is voortaan ook een (fashion) statement als het van de invloedrijke website Business of Fashion (BoF) afhangt. De witte bandana staat voor solidariteit, eenheid en verdraagzaamheid. Draag je dus een witte bandana, dan toon je de wereld hoe ook jij gelooft in een hechte samenleving zonder vooroordelen en dit ongeacht je ras, seksuele geaardheid, gender of religieuze overtuigingen.

Ook tijdens op NYFW zagen we al heel wat witte bandana’s. Zo integreerde Tommy Hilfiger al de witte bandana in zijn FW17-show heeft geïntegreerd, ook celebs, bloggers en modellen dragen hun steentje bij aan deze solidariteitsactie.

De bandana is hierdoor helemaal terug van weggeweest. Knoop hem rond je hoofd als haarband of muts, wikkel hem nonchalant rond je nek of draag hem rond je pols, enkel of handtas. Experimenteer er op los en geef zo een extra touch aan jouw outfit!

Wil je net als de grootste fashion spelers uitpakken met je eigen witte bandana? Belmodo’s got your back! Ga nu naar de Belmodo Boutique, bestel je witte bandana en laat zien dat ook jij om solidariteit geeft!

Vergeet zeker niet een foto van jouw witte bandana rond je pols, nek, hoofd of handtas te posten op al je sociale media met hashtags #TiedTogether, #belmodobelgie en #belmodobelgique

16.02.2017
Geschreven door Hannah PersynBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo