1

Tiany's tour @ Belmodo Fashion Days

F
News

Van maandag 19 tot zondag 25 oktober kan je designerkoopjes doen tijdens onze Belmodo Fashion Days. Ontdek welke plaatsen Tiany zeker zal zal bezoeken.

Dries Van Noten

Tiany en Dries Van Noten zijn een match made in heaven. Tijdens de Belmodo Fashion Days scoor je hier exclusieve items die een must zijn in je wardrobe. De winkel is sowieso een bezoekje waard, en dankzij onze stocksales ga je hier gegarandeerd zonder lege handen buiten.

A.F. Vandevorst

A.F. Vandevorst is een designer-duo om U tegen te zeggen en Tiany is fan van 't eerste uur. Nu zijn ze uitgegroeid tot een gevestigde waarde in het modelandschap en dus onmisbaar tijdens onze BFD. Edgy fashion met voor ieder wat wils!

Christian Wijnants

Nu Christian Wijnants z'n deuren heeft geopend in the fashion capital of Belgium kan je niet anders dan een kijkje gaan nemen. One of Tiany's favorites, en ook jij zal er wild van zijn... Promise!

Labels Inc.

Label's Inc. staat garant voor fabulous vintage pieces waar je steeds verborgen schatten op de kop kan tikken. Tiany neemt steeds haar tijd om rond te snuisteren en we raden jou hetzelfde aan; er is namelijk zo veel delicous fashion van werkelijk alle grote modenamen aanwezig dat je de tijd makkelijk uit het oog verliest.

Mooiloop

Mooiloop is het succesverhaal van Elise Thomas en haar dochter Alison Van Autreve. Aangezien Tiany zelf gezegend is met ondertussen 3 prachtige dochters is het niet verwonderlijk waarom dit Belgische brand tussen het lijstje van must visit staat.

Anne Kurris

Ook kleine fashionista's kunnen tijdens de Belmodo Fashion Days aan hun trekken komen. Anne Kurris creëert fantasierijke mode die elk kinderhartje sneller laat staan. Hou je ogen open voor Tiany and her mini-me's want hier spot je ze zeker!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo