0

This is HELIX

F
News

4

3D printed gadgets voor hem en haar die zorgen voor die edgy touch in je outfit dat is waar HELIX voor staat. Ik ben er helemaal weg van en jij?

Je hoort het tegewoordig meer en meer. Tafels, stoelen, kledij en allerhande gadgets rollen simpelweg uit de printer. Laast heb ik het proces zelf mogen gaan bewonderen en ik moet zeggen it looks impressive. Het blijft voor mij een raadsel hoe dit in godsnaam mogelijk is. Mijn niet wetenschappelijk-brein kan dit echt niet aan.

Ook in België zijn we helemaal mee met deze nieuwe gang van zaken en we zijn er verdomme goed in! HELIX is 1 van de 1ste 3D printed brands bij ons op de markt. Een jong merk verdient het om eens goed in de spotlights gezet te worden! 

This is HELIX
4
Foto © HELIX
This is HELIX
4
Foto © HELIX
This is HELIX
4
Foto © HELIX

Nicky Janse zag een gat in de markt, zag dat het goed was en is er 100% voor gegaan. De collectie bestaat zowel uit juwelen, bow ties als enkele deco pieces.

Op zoek naar de kleine details om jouw leven wat meer pit te geven? HELIX is the way to go. Het brand kiest voor duidelijke lijnen en grafische vormen in zijn ontwerpen. Wil je eens opvallen, die lelijke vaas van de bomma vervangen of afstand doen van volledig afgeleefde ringen? Check dan zeker hun webshop hier, kies je gewenste item & kleur en dan is het wachten geblazen tot de post jouw dag goed komt maken met een pakje. 

De hype is een feit. Je ziet de collectie stilletjesaan hier en daar de kop opsteken. Hier zijn alvast enkele inspo's om je warm te maken voor jouw 1ste HELIX item!

11.01.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten