3

These animals take over Instagram

F
News

We willen allemaal een heleboel volgers op Instagram die onze foto's liken en dit vraagt vaak veel tijd. We moeten jammer genoeg onze fame afstaan aan volgende dieren.

These animals take over Instagram
3
Foto © Funny animalpictures
These animals take over Instagram
3
Foto © Cw39

Het lijkt alsof we allemaal een stapje opzij moeten zetten op Instagram. Unieke en speciale dieren are the new black en trekken meer volgers aan dan jij je kan voorstellen. Wat hebben zij meer dan wij? Kijk maar mee.

# Marnie The Dog - 1,9 miljoen volgers

Marnie is mogelijk de populairste hond ter wereld met zijn 1,9 miljoen volgers. Sommige celebrities kunnen enkel maar hopen om zoveel volgers te hebben op Instagram. Marie is een Shih Tzu van 13 jaar oud en een echte lady. Zij werd geadopteerd uit een asiel toen ze 10 jaar oud was en houdt van walking & parties

# Matilda the alien cat - 108 000 volgers

Matilda haalde wereldwijd het nieuws met haar vreemde ogen. Ze heeft een zeldzame oog aandoening waardoor haar ogen lijken op die van een alien.

“Pay attention to me. Have you seen anyone else that looks like this?”

Ook al is Matilda erg populair. Toch heeft ze soms moeite om goed te kunnen zien.

# Biddy de egel - 573 000 volgers

Biddy de egel veroverde de harten van iedereen ter wereld. Het schattige stekeldier heeft de grappigste foto’s op de meest gevarieerde plekken ever. Samen met zijn vriendjes heeft hij een prachtig leven gehad. Jammer genoeg is Biddy maar 5 jaar geworden.

Toch heeft hij al een waardige opvolger die zijn rol als bekendste egel ter wereld overneemt. Vaarwel Biddy, welkom Hogy!

# Grumpy cat – 1 400 000 volgers

Dat katten hun eigen wil hebben, hoeven we je niet meer uit te leggen. Hun wil is wet en als iets niet naar hun zin is, laten ze dat graag merken. Ik wil je graag voorstellen aan de grumpiest cat die je ooit zal tegenkomen. Met haar zure gezicht lijkt het alsof ze altijd boos is en niets haar kan plezieren. Wanneer zou je als baasje eens iets goed doen …

# Pudge de snorrenkat – 576 000 volgers

Pudge mag dan wel een schattige kattin zijn. Het bewijs is geleverd dat vrouwen ook een snor kunnen hebben. Pudge kan ze jammer genoeg niet laten waxen, so why not showing it off

# Tuna de hond – 1 700 000 volgers

Tuna is een hond die je niet vaak in je leven tegenkomt. Net zoals mensen hazentanden kunnen hebben, heeft Tuna hier ook duidelijk last van. Een beugel voor honden zou wat raar zijn. Tuna loopt out and proud te showen met zijn prachtig gebit. Lelijk kunnen we het niet noemen, eerder speciaal en enorm schattig. Als je iets zoekt om eens goed mee te lachen en plezier te hebben, ben je aan het juiste adres!

# Venus de two faced cat – 913 000 volgers

Niets is zo vervelend als iemand met twee gezichten. Ook katten hebben er last van. In dit geval mag je het vrij letterlijk nemen. Venus heeft 2 halve gezichten. Één roodharige en één zwarte kant. Niet enkel haar vacht is verschillend, maar ze heeft ook één groen oog en een blauw. Prachtig!

# Pumpkin de wasbeer – 740 000 volgers

“This is the story of a rescued Bahamian raccoon called Pumpkin and her friends, Royal Bahamian Potcake rescues Toffee and Oreo,” luidt het op Pumpkin’s instagram.

# Buddy, Boo en Blue – 618 000 volgers

Een schattigere Instagram als die van Buddy, Boo en Blue kan je nergens anders spotten. Alle kinderen zijn gek op een schattig knuffeldier waar ze enorm gehecht aan zijn. Maak kennis met the real life stuffed animal. Wanneer je een foto ziet ga je bijna twijfelen of deze hondjes wel echt leven. Als je ook van knuffels en kusjes geven houdt, ga dan op zoek naar je eigen levend knuffeldier.

# Wally het konijn – 287 000 volgers

Is het Pipi Langkous? Nee het is Wally het konijn. Wally lijkt op een karikatuur konijn maar is toch een echt exemplaar van vlees en bloed. Met zijn lange haren op zijn pootjes, zijn oren en zijn neus en mond is hij het grappigste konijn op het net. Moest Wally geen lange oren hebben, zou je haast denken dat het beestje een hond is. Cuteness and fun guaranteed!

Neem snel je smartphone of tablet, open Instagram en volg deze knapperds, plezier verzekerd!

01.05.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo