0

The Oti take-over

F
Looks

7
03.09.2016
Geschreven door Belmodo Kids Special

Het wordt tijd dat iemand met een frisse blik het hier overneemt van die twee “Musical.ly” verslaafde zusters van mij.

Je zou ze moeten zien 'posen' terwijl ze in Flenglish wat lyrics uitkramen die in feite nergens op lijken.

Eindelijk mag ook ik eens mijn mening spuien op dit intergalactisch webstekje, in mensen taal klinkt het vaak als “wassssda” en “tadeldadeldadelda” maar in feite heb ik heel wat intelligents te vertellen, maar blijf ik ongehoord. Daarom wil ik Zalando bedanken voor de uitnodiging om mijn mening hier te komen verkondingen. Jullie wil ik hierbij ook danken om mij te willen lezen en mijn kijkje op deze wereld te willen aanhoren! 

Mini Kirilove
7
Foto © Lukaorluca
Mini Kirilove
7
Foto © Lukaorluca

Als een stoffen pop word ik sinds mijn prille geboorte van punt a naar punt b geslingerd door mijn allerliefste zus Eloise. Mijn teerbeminde ‘Leena’ aka Yelena is er dan weer in geslaagd om mij onlangs te laten vallen. Ouch was dat, maar het stond in de sterren geschreven dat het zou gebeuren gezien die 2 mij te pas en te onpas van de grond plukken wanneer mama even niet oplet. Eloise heeft ook de gewoonte om in mij te knijpen en om mij plat te pletten alsof ik die ene fluffy eenhoorn was uit “Despicable Me”…. Hallooooo!!! Ik ben wel Oti hé! Gemaakt van vlees en bloed en dus niet ongevoelig aan de halve wurggrepen van Little Miss E.

Mini Kirilove
7
Foto © Lukaorluca

Mijn liefste mama heeft dan weer beslist om van mij een kruipende Pinterest board te maken waardoor ik in het weekend minstens 4 keer per dag gehuld word in iets ‘cutes’. Dit wordt vervolgens meermaals vastgelegd en gedeeld via alle mogelijke bestaande sociale media.

Dit zou pas een interessante Snap zijn … mamsie die meermaals luidkeels ‘Oti aqui’ scandeert opdat ik richting lens zou kijken, hilarisch! Ik doe vaak alsof ik het niet hoor en geef haar dan uiteindelijk een onweerstaanbare smice, waardoor ik weer haar lievelingsbaby word. Echt piece of baby cake om haar hartje te doen smelten!

Mini Kirilove
7
Foto © Lukaorluca
Mini Kirilove
7
Foto © Lukaorluca

Wat ik echter helemaal niet kan verdragen zijn die haarlintjes met strikjes en bloemetjes. Schattig ja ... maar persoonlijk krijg ik daar een punthoofd van. Gelukkig heeft ze het na het zoveelste lint dat ik uit mijn haartjes trok, opgegeven. Nieuw zijn tegenwoordig de maxi-jurkjes. Niet zeker of dit bewust gedaan is of ze is beginnen investeren in kledij op de groei? Maar vermoedelijk heeft haar huidige maxi-fixatie te maken met dat trouwfeest in Ibiza waar ze binnenkort heen moet en waar uitdrukkelijk wordt gevraagd om maxi te dragen en geen Jezussandalen … The pressure is on, waardoor ik langer moet wachten vooraleer mijn luiertje wordt ververst omdat mama de maxi dresses pagina’s afschuimt op Zalando en maar geen keuze kan maken.

Mini Kirilove
7
Foto © Lukaorluca

Het is hier een vroom allegaartje bij elkaar, maar mij hoor je niet klagen, want ben uiterst gelukkig met die grappige wezens die mij trachten groot te brengen.

Ik zou zeggen, hou me maar in de gaten want mama heeft geen oog meer voor haar designer spullen en vindt het toffer om dagen aan een stuk mijn capriolen te registreren op Snapchat, Instagram en co waar ik onder de befaamde noemer #hellootilia cyber space een klein stukje aangenamer maak … Oti style!

WEARING

  • Yelena: jurkje Scotch R'Belle - via Zalando
  • Eloise: T-shirt Scotch R'Belle, rok Billieblush - via Zalando
  • Otilia: jurkje JoJo Maman Bébe - via Zalando

Kids special, thanks to Zalando! Ontdek Zalando op Facebook, Pinterest, TwitterInstagram en YouTube

Zalando trakteert tijdens de Belmodo Kids Week

Bovendien scoor je van maandag 22 augustus 2016 t.e.m. zondag 11 september 2016 de mooiste items uit de Zalando-kidscollectie met 15% korting. Zo zullen ook jouw mini's stralen tijdens hun eerste schoolweken!

  • Vouchercode: KDSBLMAFB
  • Korting: 15% op een minimale bestelwaarde van € 100
  • Voorwaarden:  De kortingscode van 15% is geldig van 22.08.2016 t/m 11.09.2016  bij orders met een minimale bestelwaarde van € 100 (express levering kosten niet inbegrepen). Enkele merken kunnen uitgesloten zijn van deze actie. De kortingscode is uitsluitend geldig op de Kids categorie. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere acties en is niet inwisselbaar voor geld. Lounge-artikelen zijn uitgesloten. Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen. Eén keer bruikbaar per klant.

Alle kleding verkrijgbaar bij Zalando
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten