0

The Net Set

F
News

1

The Net Set: the best of both worlds.

Online shoppen kan soms vrij unglamorous zijn. Zelf al surf je op de prachtigste site, het is gewoon niet hetzelfde als urenlang kleedjes passen met vriendinnen of dat ene pareltje vinden in het shoppingrek.

Natalie Massenet, de oprichtster van Net-A-Porter, deelt onze mening en daarom heeft ze het gemak van online shoppen gecombineerd met het fijne aan instore shoppen.

The Net Set, is een app voor iPhone, iPad en Apple watch. Members kunnen winkelen in de app, comments geven op zaken die ze liken, delen en een virtueel kijkje nemen in de kasten van stijlvolle vrouwen als Massenet zelf. It’s as close as you’ll get to shopping alongside them.

De Instagram-achtige koppeling biedt leden de mogelijkheid om hun eigen foto's up te loaden, maar in plaats van foto's te liken, kunnen de gebruikers admire a woman’s style of love a piece of clothing. Wat ook heel tof is aan deze app is dat als je een foto uploadt van een little black dress die je op straat hebt gespot, de app haar best doet om een item dat ermee overeenkomt te vinden. Hierdoor kan je ook op straat lopen pronken met dat ene kleedje!

“It’s like Shazam for shopping!” - Natalie Massenet
26.08.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten