0

The Hills are back. Deze keer mét Lauren Conrad.

F
News

3
02.06.2016
Geschreven door Fleur Vanslembrouck

Hold your horses, ladies. MTV-realitystar Lauren Conrad maakt haar comeback in een special ter ere van de 10de verjaardag van The Hills. OMG!

Het MTV-programma, dat tien (!) jaar geleden voor het eerst op televisie kwam, werd door veel kijkers in twijfel getrokken. Was de drama tussen Lauren en haar rich friends allemaal echt? En was ze al die tijd echt fashion intern bij Teen Vogue? Wij hoorden waaien dat we in deze special eindelijk een antwoord krijgen op al onze vragen. Yes, please!

The Hills

In de speciale aflevering, die “The Hills: That Was Then, This is Now” zal heten, blikt L.C. terug op hoe het was om 24/7 camera’s op haar gericht te hebben. De hele wereld zag Lauren opgroeien. Zowel haar leven in Laguna Beach als The Hills was te volgen op ons scherm.

Girl Power

Bovendien geeft ze ons een volledige update over hoe haar leven na The Hills eruit ziet en welke impact de realityshow op haar leventje heeft gehad. Wij weten alvast dat de serie haar geen windeieren heeft gelegd. Ze heeft een goedlopende kledinglijn, een awesome website, kan zichzelf auteur noemen én is ondertussen getrouwd met een aantrekkelijke man.

Lauren Conrad Kledinglijn The Hills
3
Foto © Kohls
Lauren Conrad Kledinglijn The Hills
3
Foto © Kohls

The Hills: echt of nep?

Maar de vraag die op ieders lippen brandt, is: "Wat was echt en wat was fake?" Wij horen de ‘Oooh’ en ‘Aaah’s’ al aankomen. Of we andere castmembers zoals Whitney Port, Heidi & Spencer, Brody Jenner en Lo Bosworth terug zullen zien, is nog maar de vraag. De uitzending zal, enkel voor Amerikaanse MTV kijkers, te zien zijn op dinsdag 2 augustus 2016. Wanneer de aflevering bij ons uitgezonden wordt, blijft voorlopig een raadsel.

Wij houden alvast een The Hills marathon om weer helemaal in de sfeer te komen.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten