0

The Herb Garden van Jo Malone

B
Fragrances

3
16.02.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Ladies met groene vingers en een neus voor fijne geuren, dit is eentje voor jullie: Jo Malone brengt een heerlijk kruidige collectie op de markt!

Tuintjes met geurige lavendel, speciale kruiden en keramieken potten in allerlei soorten en maten, Engelse moestuinen op hun best. Dit voorjaar neemt Jo Malone je met haar gloednieuwe collectie The Herb Garden mee tussen de bloemen, kruiden en vruchten van haar authentieke Engelse kruidentuintje. 

De 5 geuren van The Herb Garden van Jo Malone
3
Foto © Jo Malone
TW_JMherb_R22F09_ext_V9_
3
Foto © Belmodo

De The Herb Garden collectie bestaat uit 5 verschillende fragrances met elk een eigen natuurlijke twist. Speciaal voor de ‘groentjes’ onder ons geven we naast de ingrediënten ook mee op welk moment je ze kan sprayen:

 • Sorrel & Lemon Thyme - Een frisse mix van zure citrusaroma's en petitgrain aangevuld met een kruidige toets van veldzuring, citroentijm en rozemarijn. 
  Sprayen: op kantoor
 • Nasturtium & Clover - Zoete jasmijnblaadjes in een jasje van rucola en de waterkers en limoen afgewerkt met een vleugje vetiver.
  Sprayen: je eerste date met die keiknappe Tinderguy
 • Carrot Blossom & Fennel - Samenspel tussen rijpe wortel en venkel dat geaccentueerd wordt door het samenvloeien van het rozen- en oranjebloemsemwater. 
  Sprayen: een bezoekje bij de in-laws
 • Lavender & Coriander - Zoete, pure Engelse en Franse lavendel gemixt met de scherpe geuren van koriander en salie. De fragrance van de tonkaboon zorgt voor een instant luxueuze touch.
  Sprayen: een girlsdate 
 • Wild Strawberry & Parsley - Pittige combo van peperige bladpeterselie en tomaatbladeren met een zoete finish van wilde aardbeien en rijpe zwarte bessen.
  Sprayen: een zwoele avond op restaurant met je lover

Speciaal voor de launch van The Herb Garden in Londen werd de Jo Malone persruimte helemaal omgetoverd tot een authentieke Engelse herb garden, compleet met aarde en aromatische planten, hoe cool is dat?!

Shop de collectie vanaf maart 2016 voor € 53 per 30ml.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten