0

The early morning rush

F
News

2

Hier zijn 5 handige tips om the early morning rush tegen te gaan en elke dag met veel energie aan de dag te beginnen.

Je kent het wel, je staat elke morgen lekker vroeg op om toch weer op tijd klaar te zijn met alles. Maar toch lukt het je niet. Met de kids erbij is het belangrijk dat ze op tijd klaar zijn en ook nog eens fris voor de dag komen. Het moet soms allemaal heel snel gaan en soms ben ik er zo vroeg op de ochtend zelf nog niet klaar voor. Hier zijn mijn 5 handige tips om je ochtendroutine te versnellen zodat jij er elke dag picobello uitziet zonder uren te verliezen

1. Gebruik BB crème in plaats van foundation

Een BB crème is zo makkelijk te gebruiken. Het beste is dat het een gekleurde dagcrème is die je meteen een gezond kleurtje geeft zonder dat je eerst een basis dagcrème moet aanbrengen. Je hoeft dus geen tijd meer te verliezen met het smeren van 2 verschillende potjes. Bam, weer 2 minuten gespaard!

2. Pas je ontbijt aan aan je ritme

Delhaize-076
2
Foto © Dirk Alexander

Als ontbijt kies ik vaak voor een snelle hap. Maar probeer toch gezond te blijven en voor powerfood te kiezen waar je de hele dag energie van krijgt. De single cups van Delhaize met crunchy muesli en gezonde granen zijn daarom de perfecte oplossing. Er zijn verschillende varianten zodat je niet elke dag voor dezelfde smaak hoeft te gaan. Mijn dochters Eloïse en Yelena zijn vooral super fan van het chocolade ontbijt. 

Op de e-shop Delhaize kan je online 1 van deze ontbijtgranen gratis reserveren. Ga naar de e-shop Delhaize via volgende link, leg het gekozen product in je mandje en ga indien gewenst verder met online winkelen. Bij het afronden van je reservatie geef je de volgende code in 'BLCER1XXPP'. Zo krijg je het potje Delhaize ontbijtgranen in Pluspunten terugbetaald en betaal je geen kosten voor het klaarmaken van je reservatie. Je reservatie wordt in het afhaalpunt van jouw voorkeur klaargelegd. Deze actie is geldig tot en met zondag 29 november 2015.

3. Fruit to go

Mijn tweede tip is dat ik steeds een stuk fruit meeneem als ik een hele dag op weg ben. Het is niet alleen healthy snack, maar ook nog eens super simpel als je plots een kleine honger krijgt. 

4. Beslis op voorhand wat je gaat dragen

Een super tip die ik aan iedereen wil meegeven is om ’s avonds je kleren klaar te leggen in plaats van de ’s morgens vroeg een uur voor je kast te staan.

Voor mij is het heel belangrijk dat ik er steeds goed uitzie en goed voor de dag kom, ook omdat ik passie voor mode wil overbrengen. Ik ben verzot op leuke prints en felle kleuren en daar komt wel wat denk werk bij kijken, haha! Dus als ik daar ’s avonds even bij stilsta en alles klaar leg, verlies ik geen tijd meer de volgende morgen en spring ik zo in mijn kleren.

5. Las op tijd wat me-time in

Last but not least, 's morgens sta ik meestal 5 minuutjes vroeger op dan de rest van mijn gezin en dit gebruik ik 100% voor mezelf. Even me-time die ik gebruik om de tafel nog te dekken of om nog snel iets af te werken voor mezelf. Dit geeft mij de ruimte om niet te moeten stressen tijdens de grote ochtend race. 

13.11.2015
Geschreven door Elisabeth AdriaenssensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten