0

The DJ life

F
News

5
30.10.2014
Geschreven door Boy Kortekaas

De afgelopen weken waren ongelooflijk druk, maar ik had zonder twijfel de productiefste dagen van dit jaar.

De afgelopen weken waren ongelooflijk druk, maar ik had zonder twijfel de productiefste dagen van dit jaar. Ik bracht samen met het Nederlandse DJ-duo Dirtcaps een track uit bij Ultra Music (1 van de grootste electronic music platenlabels), kreeg een persoonlijk berichtje van Azealia Banks of ik niet voor haar wilde openen, werd genomineerd voor een MTV EMA en ik vertrok voor de 2de keer op rij naar TomorrowWorld.

The DJ life
5
Foto © Boy Kortekaas

TomorrowWorld was ook dit jaar weer 1 van persoonlijke hoogtepunten. Het is superzot om alle grootste namen in de muziekindustrie samen te zien komen op 1 plek.

Zo kwam ik na 10 uur vliegen aan in de luchthaven van Atlanta. Half groggy van de vlucht ging ik snel naar de shuttle, waar toevallig ook Belgische collega’s WolfPack en de Canadese broers DVBBS (bekend van hun monsterhit Tsunami) mee inzaten. Niet veel later was er al sprake van een vette collabTo be continued

The DJ life
5
Foto © Boy Kortekaas

Hoewel ik vaak on the road ben, zou ik mij geen ander leven meer kunnen voorstellen dan dit. Van een vliegtuig maak ik mijn persoonlijke office en van de hotels mijn eigen pretpark. Voor de rest hou ik het best gewoontjes hoor.

The DJ life
5
Foto © Boy Kortekaas

Ik krijg wel eens de vraag of ik ook zo’n rare dingen als bijvoorbeeld Steve Aoki op mijn rider heb staan. Zo eist hij een taart om in het publiek te smijten, vraagt Kraantje Pappie om een hele zalm en komt Deadmau5 het podium niet op voordat ze hij zijn pot gel krijgt. I keep it simple: een fles Grey Goose, een pakje Sportlife kauwgomJelly Beans en van tijd tot tijd een spiegelei (it was actually a 1 time thing).

The DJ life
5
Foto © Boy Kortekaas

Benieuwd hoe een festival er door mijn ogen uitziet? Check dan dit filmpje gemaakt door Richard Van Der Vieren aka AOOA.TV tijdens mijn optreden op Dreamville
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten