4

The battle met cellulite continues

B
Skin care

Het is dan wel bijna eind augustus, we strijden nog steeds tegen die vervelende cellulite-bubbeltjes. The battle gaat verder!

We hadden onszelf écht voorgenomen om dit jaar op tijd te beginnen smeren en sporten om die perfecte zomerbillen te kunnen showen, maar reality bites (en wij bijten gewoon heel graag in die calorierijke donut!) en onze billen zijn nog net niet zo strak als we ze zouden willen.

Gelukkig staat opgeven niet in ons woordenboek. We blijven gewoon gaan! Als het ons niet meer lukt om deze zomer onze billen te showen, dan pronken we toch gewoon de hele herfst en winter met onze peachy bottoms in loeistrakke jeans?  

Smeren, smeren, smeren

Anti-celluliteproducten klinken altijd veelbelovend, maar Lierac gaat nog een stap verder! Zij beloven niet alleen om cellulite en vetophopingen te verminderen en je huid steviger en veerkrachtiger te maken, maar ze claimen zelfs dat ze je lichaam volledig kunnen veranderen via een unieke 4D-morphingtechniek.

Door het afslankconcentraat Lierac Body Slim te combineren met een speciale massagetechniek kan je je hele figuur fijner en strakker maken. Een hele lichaamsverandering dankzij een enkel product? Yes please!

Heb je geen sexy masseur bij de hand of ben je stiekem te lui om jezelf elke dag te masseren? Dan is de Body Strategist Patch iets voor jou! De Body Strategist-lijn van Comfort Zone bestaat voor 98% uit natuurlijke producten en beloven de huid steviger en strakker te maken.

De Body Strategist Patches breng je gewoon aan op de huid, waarna ze 24 uur lang werkzaam zijn. In plaats van een of twee keer per dag een hoge concentratie product aan te brengen op de huid, zorgen de patches ervoor dat het product de hele dag lang in gelijkmatige dosissen wordt verdeeld over je probleemzones.  

The battle met cellulite continues
4
Foto © Comfort Zone
The battle met cellulite continues
4
Foto © Lierac
The battle met cellulite continues
4
Foto © Lierac

Sporten, sporten, sporten

Eerlijk is eerlijk: je mag nog zoveel smeren als je wil, als je de hele dag in de zetel blijft zitten dan blijft je cellulite waarschijnlijk ook gewoon waar hij is. It's time to move-it, move-it!

Ga lopen, zwemmen of dansen, of surf naar Cellulite Removal Tube voor oefeningen die je probleemzones heel doelgericht aanpakken. Het is even zweten, maar he, achteraf ben je vast dubbel zo trots op je curvy humps!  

Shoppen, shoppen, shoppen

Je cellulite bestrijden door te shoppen? Wel als je de Cellulite Control-panty van Falke in je winkelwagentje gooit!

De Falke Leg Aesthetics-lijn wordt uitgebreid met kousen en een broekje die cellulite kunnen bestrijden, je huidstructuur verbeteren en het bindweefsel verstevigen. De broekjes zijn gemaakt van een speciale mazenstructuur die zorgt voor constante micromassages, waardoor cellulite wordt aangepakt terwijl je zelf met andere dingen bezig bent. Een droom voor drukke ladies zoals wij!   

23.08.2016
Geschreven door Yasmine De WildeBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo