0

The A Suivre team

F
News

6
24.03.2015
Geschreven door A SUIVRE - Nele & Veerle Van Doorslaer

Veel meisjes dromen van kinds af aan van het perfecte trouwfeest, wij moeten eerlijk bekennen dat wij altijd droomden van de perfecte boetiek.

Veel meisjes dromen van kinds af aan van het perfecte trouwfeest, wij moeten eerlijk bekennen dat wij altijd droomden van de perfecte boetiek – zonder afbreuk te doen aan onze geweldige hubbies, welteverstaan.

We hebben dan ook onze jobs als vastgoedmakelaar en advocaat op pauze gezet om onze jeugddroom achterna te gaan, een eigen kledingwinkel openen in het Gentse, genaamd A Suivre!

Nu, 8 jaar later, hebben we net de opening gehad van onze 7e winkel in Roeselare, we kunnen amper geloven hoe snel alles is gegaan!

The A Suivre team
6
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

We willen blijven groeien en evolueren, change is good, daarom zijn we sinds kort volledig van huisstijl veranderd. A Suivre staat voor fris, dynamisch, fashion forward, strak, to the point, timeless ... Dat is wie we zijn en dat willen we ook weergeven in onze stijl. Hopelijk vinden jullie het ook geslaagd.

The A Suivre team
6
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

“If you can dream it, you can do it!” – dixit Nele.

Toch moeten we toegeven dat het niet altijd zo gemakkelijk is: goedkopere kledingketens die elke maand op de proppen komen met een nieuwe collectie of de duizenden webshops die je bestellingen gewoon aan jouw deur leveren, zorgen ervoor dat wij harder moeten knokken.

Maar klagen doen we zeker niet, want A Suivre vind je in Brugge, Brussel, 2 maal in Gent, Knokke, Kortrijk en nu in Roeselare. We zijn ongeloofelijk dankbaar & feel really blessed! We proberen voor iedereen goed te doen en willen daarom een divers aanbod dat tegelijkertijd ons beiden weerspiegelt. We bieden een mix van Belgische & buitenlandse brands aan met verschillende prijskaartjes.

Het is ook gewoon fijn om zo iets met je zus te doen, we kennen elkaar door en door en vullen elkaar goed aan. Zo houdt Veerle zich iets meer bezig met het financiële, contracten en personeel, terwijl Nele meer bezig met het commerciële, stockbeheer en immobiliën. Wat we zeker voor altijd samen willen doen is het aankopen van de collecties, die moeten ons beiden weerspiegelen.

The A Suivre team
6
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer
The A Suivre team
6
Foto © Veerle & Nele Van Doorslaer

 Daarnaast worden we ook bijgestaan door een topteam in elke shop!

The A Suivre team
6
Foto © Veerle & Nele Van DoorslaerWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten