1

Tezenis x Rita Ora

F
News

05.10.2016
Geschreven door Gaelle Van Lede

Het is dinsdag, 7:30, en ik ben al onderweg naar Verona om samen met een aantal journalisten en influencers een fashion show bij te wonen.

Aan deze trip kwam trouwens heel wat voorbereidend werk aan te pas. Ik selecteerde de correcte media, boekte vluchten, hotels en transfers en onderhandelde over de juiste coverage – want het is uiteraard de bedoeling dat jullie in de boekjes honderduit kunnen lezen over de show, de collectie en de ervaring. 

De show waarover is spreek, is die van Tezenis, het kleine zusje van Calzedonia en Intimissimi, merken die jullie ongetwijfeld kennen. Rita Ora creëerde samen met hen een capsulecollectie en besloot een guest appearance te doen tijdens de show. Mijn journalisten mogen haar ook ontmoeten en interviewen achteraf. Het belangrijkste voor mij is dat tijdens de trip alles vlot verloopt, dat iedereen het naar zijn zin heeft en dat de interviews die ik regelde zoals gepland doorgaan. 

Rita loopt wat vertraging op zodat de vooraf afgesproken tijd een beetje wordt ingekort, en waardoor we iets langer moeten wachten. Gelukkig moet ik mij intussen niet al teveel zorgen maken over de andere meisjes, zij liepen tijdens het wachten niemand minder dan Tinie Tempah tegen het lijf en poseerden zonder schaamte. Everybody happy

Na afloop, nemen we toch nog snel een obligatoire foto op de red carpet, mijn geliefde Elle journalisten, I, M en ik, en geven we nog even het beste van onszelf op de afterparty. Daarna gaan we terug richting hotel. 

Morgen bezoeken we nog even Verona en gaan we het vliegtuig weer op. Ik ben altijd wel een beetje sad als ik Verona moet verlaten, maar gelukkig ben ik er binnen twee weken terug voor Intimissimi On Icestay tuned!

Xx

Gaelle
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo