0

Te gekke designer iPhone cases

F
News

7

De strijd om de coolste iPhone-hoesjes gaat verder. Grote ontwerpers spelen hier op in en ontwerpen de gekste iPhone cases die ze toevoegen aan hun accessoirecollectie.

Te gekke designer iPhone cases
7
Foto © Fashionmumblr

Kenzo

Naast de Kenzo- truien zijn ook de Kenzo iPhone covers enorm populair in de fashion scene. Ze hebben misschien geen extreme vormen en groottes, maar het ontwerp en de leeuw op cases maken dat ruimschoots goed. Met een Kenzo cover maak je ongetwijfeld een amazeballs indruk!

Te gekke designer iPhone cases
7
Foto © Kenzo

Moschino

Moschino staat voor 'hoe gekker hoe beter'. Het merk is gekend om zijn buitengewone ontwerpen waar je overal mee opvalt. Dit geldt ook voor de iPhone covers. Lichtjes overdreven, origineel en ... helemaal geweldig! Als je van statements houdt ben je zeker een grote fan!

Te gekke designer iPhone cases
7
Foto © Moschino

Karl Lagerfeld

Keizer Karl mag absoluut niet achterblijven met de trends van vandaag. Zodus mogen zijn iPhone cases ook niet ontbreken in jouw collectie. Ze zijn sober en tijdloos zodat je ze elk seizoen kan showen! Als je toch van wat meer kleur houdt en absoluut een echte Lagerfeld wil, geen probleem want ook daar heeft hij ook aan gedacht!

Te gekke designer iPhone cases
7
Foto © Karl Lagerfeld

Marc Jacobs

Met de cases van Marc Jacobs maak jij in no time van je smartphone een eyecatcher waar iedereen jaloers op is. De Amerikaanse ontwerper pakte met zijn laatste collecties al meermaals uit met felle kleuren die perfect zijn voor het tussenseizoen. Deze vrolijke lentekleuren gebruikt hij ook in zijn accessoire- en technologielijn.

Te gekke designer iPhone cases
7
Foto © Marc Jacobs

Stella McCartney

De populaire plateauschoenen van Stella McCartney sloegen in als een bom in de modewereld. Zo maakt de Engelse fashion designer ook haar iPhone cases most wanted en helemaal street style. Kijk maar naar de lippen cases die lichtjes over the top zijn, onvergetelijk maar vooral: in het goud! Geef toe, wie wil nu niet zo'n gouden Stella cover?

Te gekke designer iPhone cases
7
Foto © Stella McCartney

Kies je favoriete designer, selecteer de coolste designer case en maak je outfit helemaal compleet!

24.04.2016
Geschreven door Stef PoortmansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten