0

Suitcase O'Clock

F
News

5
15.09.2014
Geschreven door Jonathan Wanten – Suitcase

Na 6 hectische maanden die volgden op de start-up van Suitcase keken we reikhalzend uit naar de zomermaanden.

In juli en augustus zouden we tijd hebben om onze lijnen uit te zetten voor de komende seizoenen en even tot rust te komen. Dat was echter buiten enkele nieuwe projecten en klanten gerekend, want juli en augustus bleken de meest hectische maanden die we tot nu toe hebben gehad. Aankopen, beurzen, verhuisplannen, nieuwe mensen aanwerven, collaboraties … 

Suitcase O'Clock
5
Foto © Joop Suitcase

Daarnaast kwam de vraag van The List, een high- end tablet magazine of we niet wilden  participeren in het Pop-Up verhaal van The List en R&R Design in Knokke.  Why not? Het is voor ons de ideale manier om voor de 1ste keer offline te gaan en de Antwerpse grens over te steken. 

Suitcase O'Clock
5
Foto © Joop Suitcase

De pop-up concept store nodigt 4 maanden lang een selectie top-retailers uit in het bruisende hart van Knokke-Zoute. Naast Suitcase doet ook Vier (Kammenstraat), Kim Stumpf, ’t Stad Leest, Oui design gifts (Hasselt) en Copperhead Gin mee. Vooral deze laatste heb ik beter leren kennen tijdens de zomermaanden. Ik ben een grote fan geworden en niet enkel omwille van de gintrend. Copperhead Gin is een heel toegankelijke drank en het unieke is dat je door toevoeging van extracten, je eigen gin kan creëren.

Suitcase O'Clock
5
Foto © Joop Suitcase
Suitcase O'Clock
5
Foto © Joop Suitcase

Mijn favoriet item in de pop-up was zonder twijfel, samen met mijn kitchen addiction, de Kitchen Starters Kit van Malle W. Trouseau. Ze zijn heel gelijkaardig aan die van Ikea, maar dan net iets anders en je moet er ook iets langer voor sparen.

De Pop-Up is nog open tot en met november: The List & Co Pop-Up – Zeedijk 756 – Knokke Heist.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten