0

Suitcase loves vikings

F
News

5
17.09.2014
Geschreven door Jonathan Wanten – Suitcase

Het aanbod van Suitcase bestaat vandaag uit bijna 70% Scandinavische merken. Dat was aanvankelijk geen bewuste keuze, maar na onze 1ste aankopen werd al snel duidelijk dat veel Scandinavische merken perfect aansluiten bij Suitcase.

Het is geen toeval dat Scandinavië een koploper is op vlak van mode en design. Ik ga voor Suitcase op zoek naar de merken die niet op elke hoek van de straat liggen, garant staan voor kwaliteit en extreem sterk zijn in het brengen van toegankelijke dingen met net dat extra edgy gegeven. Veel Scandinavische merken zijn ondertussen volledig ingeburgerd en net daarom gaan wij op zoek naar nieuwe labels en trends die we via Suitcase willen introduceren in België. 

Naast de meer mainstream merken als Minimum, Knowledge Cotton Apparel en Rains hebben we ook merken als Fillipa K, Samsoe & Samsoe, Tiger of Sweden en Gant Rugger. Waar we aanvankelijk nog voorzichtig waren om niet té edgy te gaan - want laat ons eerlijk zijn, de Belgische man kleedt zich vaak iets conservatiever - merken we nu dat er veel vraag is naar dergelijke merken. Nieuwkomers dit seizoen zijn onder meer Royal Republiq, Saddler en Eton shirts

Suitcase loves vikings
5
Foto © Joop Suitcase
Suitcase loves vikings
5
Foto © Joop Suitcase
Suitcase loves vikings
5
Foto © Joop Suitcase

Waar ik vooral naar uitkijk zijn de bekende en minder bekende pareltjes die we tijdens de volgende seizoenen gaan toevoegen zoals Journal (from-a-journal), Uniforms for the Dedicated en Stutterheim.

Suitcase loves vikings
5
Foto © Joop SuitcaseWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten