0

Style File: Lily-Rose Depp

F
News

5

De 16-jarige Lily-Rose Depp is een rising star en wordt door velen gezien als een stijlicoon. Hoog tijd dat wij een Style File brengen over deze it-girl.

Lily-Rose Depp is de 16-jarige dochter van Johny Depp en Vanessa Paradis. De kruising van de zwoele look van Depp en de jukbeenderen van Vanessa Paradis blijken een match made in heaven te zijn.

Style file: Lily-Rose Depp
5
Foto © Popsugar

Lily-Rose werd geboren in Parijs en pendelde het grootste deel van haar jeugd tussen Parijs en Los Angeles. In Parijs maakte ze al snel kennis met mode en muziek. Vorige jaar was ze al te zien in verschillende modecampagnes.

Acteercarrière

Style file: Lily-Rose Depp
5
Foto © Teaser trailer

De 16-jarige Lily-Rose Depp wil net als haar vader een acteercarrière. In 2014 was ze voor het eerst op het witte doek te zien in een film van haar vader, 'Tusk'.

The Wizard Of Oz uit 1939 is haar favoriete film en haar favoriete regisseur is Quentin Tarantino. Ze hoopt om ooit in een film van hem te spelen en mooie rollen te krijgen.

Stijl

Style file: Lily-Rose Depp
5
Foto © Gala

Hoewel Lily nog maar 16 jaar is, wordt ze door veel mensen al gezien als een fashion icoon. Ze is al gespot op enkele fashion weeks en red carpet occasions en wij zijn zot van haar stijl. Ze varieert haar kledingstijlen, van stoere, nonchalante looks tot klassevolle kleedjes.

Zowel in de straten van Los Angeles, New York en Parijs kan je de jonge Lily spotten.

Chanel

Style file: Lily-Rose Depp
5
Foto © Marie Claire

Vorig jaar werd Lily gevraagd door the one and only Karl Lagerfeld om model te zijn voor een nieuwe brillenlijn van Chanel. Lagerfeld noemde haar overweldigend en een jonge meid met alle kwaliteiten van een ster.

In april was Lily te zien in een modereportage in het Australische tijdschrift Oyster. De makers noemden de jonge fashionista een vrouw met het gezicht van een engel en het onweerstaanbare voorkomen van een volwassene.

Lily-Roses moeder Vanessa Paradis was in het verleden ook gezicht van het merk en is goed bevriend met Lagerfeld.

02.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten