0

Style file: Inès de La Fressange

F
News

6

Onze style file krijgt deze keer een Frans kantje dankzij de ultieme Française: Inès de La Fressange!

Het Franse model is een gigantisch stijlicoon en een wereldwijd toonbeeld van Franse stijl en klasse. Ongeacht wat Inès aantrekt, ze belichaamt nonchalante fashion met een grote F. 

Inès was het allereerste model dat een exclusief modellencontract bij Chanel kon versieren en dit dankzij haar dichte vriendschap met Herr Karl Lagerfeld himself. Ze bleef zijn muze tot in 1989 maar toen kregen de 2 ruzie en gingen ze uit elkaar. Maar toch vonden ze elkaar terug want in 2011 mocht zenog eens de catwalk van Chanel op voor hun Spring Summer collectie.

Style file: Inès de La Fressange
6
Foto © Uniqlo
Style file: Inès de La Fressange
6
Foto © Inès de La Fressange

Ze behaalde de International Best Dressed List Hall of Fame in 1998 en sindsdien blijft ze gewoon hoge -mode- topen scheren.

Inès haar stijl kan je niet anders beschrijven dan 'Frans'. Blouses, cropped trousers, een classic ensemble met een kleurrijke sjaal, een cocktailjurkje gecombineerd met platte schoentjes, zolang het er maar uitziet alsof er niet te veel is over nagedacht...

Style file: Inès de La Fressange
6
Foto © That's not my age
Style file: Inès de La Fressange
6
Foto © Tish Jett
Style file: Inès de La Fressange
6
Foto © That's not my age

Inès de La Fressange heeft het begrip 'Parisienne' uitgevonden, ook al is ze zelf van Saint Tropez. Geen wonder dus dat ze het epic book 'Parisian Chic' schreef, een ultieme gids tot la vie de Parisienne. Je vindt er tips om je outfit te stylen, do's & don'ts en hoe je je eigen stijl bij je thuis en op kantoor binnen brengt.

Wil je graag een stukje Inès in je kleerkast? Kan perfect want de dame heeft ook een eigen brand. Van kledij tot juwelen, notebooks, leather goodies en schoenen. De shop is zeker een bezoekje waard next time your in Paris.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten