0

Style file: Carey Mulligan

F
News

5

Misschien ken je Carey Mulligan van The Great Gatsby, The Pride and Prejudice, of gewoon van haar fabulous style op de rode loper!

Carey Mulligan is een Britse actrice en werd onlangs 30 jaar. Ze werd geboren in Londen en op haar 3de verhuisde ze naar Duitsland. In 2005 maakte ze haar acteerdebuut als Kitty Bennet in Pride and Prejudice. Daarna speelde ze verschillende stukken in het Londense Royal Court Theatre.

Sinds Carey's rol in Pride and Prejudice, gaat het in stijgende lijn voor haar. In 2010 werd ze genomineerd voor Best Actrice, wat velen zien als haar big break. Ze staat er ook voor bekend om er op evenementen absolutely stunning uit te zien op de red carpet. In 2010 kwam ze op Harper's Bazaar Best Dressed woman lijst terecht.

Style file: Carey Mulligan
5
Foto © Glamour
Style file: Carey Mulligan
5
Foto © Popsugar

In 2012 was het voor haar ook een groot jaar: ze trouwde met Marcus Mumford en speelde een grote rol als Daisy Buchanan in The Great Gatsby. Wij zijn alvast benieuwd wat 2016 voor haar zal brengen!

Ze droeg onder andere al designs van Prada, Lavin, Prabal Gurung en Roland Mouret.

Style file: Carey Mulligan
5
Foto © Instylemag

Naast fancy dresses op de rode loper, is Carey haar alledaagse outfits ook de moeite. Carey's looks zijn soms jongensachtig met een cropped pixie kapsel, maar daarnaast is ze ook zot van de vrouwelijke fifties stijl: flirty, feminine and sophisticated

Carey houdt duidelijk van afwisseling in haar garderobe!

Style file: Carey Mulligan
5
Foto © Vogue

Naast Carey haar acting kills en fashion looks, heeft ze ook een hart van goud. Ze doet regelmatig vrijwilligerswerk in Afrika. Stylish én eenfan van goede doelen? Een vrouw naar ons hart!

16.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten