6

Style file: Bryanboy

F
News

Bryanboy is modeblogger en werkt samen met tal van bekende mode-ontwerpers. Bovendien is hij waarschijnlijk de meest invloedrijke social media fashion addict die we kennen.

Bryanboy; Famous fashionblogger
6
Foto © Luke Meagher

Bryanboy’s oorspronkelijke naam is Bryan Grey Yambao en is momenteel misschien wel de meest bekende modeblogger ter wereld. Op zijn 24ste, in 2004, begon hij met bloggen in zijn ouderlijk huis in Manila.

Ondertussen heeft zijn eigen Facebookpagina momenteel maar liefst 94.500 volgers en op Instagram een absurd aantal van 576.000 volgers. Sindsdien zat hij al op de 1e rij bij meerdere modeshows van bekende ontwerpers als Marc Jacobs.

Bryanboy; Famous fashionblogger
6
Foto © Mr. Sweden

Bryanboy zijn blog was oorspronkelijk een soort van reisdagboek waarin hij zijn ervaringen wilde delen met de wereld. Volgens mister Bryanboy denken veel mensen een fashion blogger te zijn, maar posten ze enkel maar outfitfoto’s en hopen ze hiermee indruk te maken. Hij blijft het belangrijk vinden om ook verhalen te brengen. Veel bloggers willen enkel en alleen op de 1e rij zitten van modeshows en cadeau’s krijgen maar daar draait het niet om volgens hem. Het is een full time job en de glamour mag dit niet overshinen. 

Bryanboy; Famous fashionblogger
6
Foto © Joe Schildhorn

In 2007 won hij in de Filippijnen de Blog Award voor Best Fashion & Lifestyle Blog waardoor hij een echte beroemdheid werd en een mode-superster.  Op zijn blog kan je terecht voor zijn grappige en (soms) bitchy commentaar. De echte fashionista's onder jullie, zullen hem ook herkennen uit het jury panel van America’s Next Topmodel. Daar was hij social media correspondent.

Bryanboy; Famous fashionblogger
6
Foto © Kostennn
Bryanboy; Famous fashionblogger
6
Foto © Mr Sweden

Marc Jacobs vernoemde al een handtas The BB Ostrich Bag naar hem nadat Bryanboy erover schreef op zijn blog. Hier moet je zeker niet van opkijken als je weet dat zijn blog maandelijks 1,4 miljoen lezers aantrekt. 

Naast de laatste nieuwtjes over Fashion Week, kan je op zijn blog ook de hipste outfits spotten en selfies bekijken van hem met onder andere sterren als Paris Hilton.

22.02.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo