0

Style file: Bella Hadid

F
News

3

Gigi Hadid komt de laatste tijd veel in de spotlights, maar ook haar jongere zusje Bella is een rising star!

Model en fashionista Gigi Hadid kennen jullie waarschijnlijk allemaal. Maar wist jij ook dat Gigi een zus heeft? Bella staat nog een beetje in de schaduw van haar grotere zus, Gigi. Maar Bella is op weg om ook in de spotlights te staan.

Nadat Bella vorig jaar schitterde in de Balmain wintercampagne ging alles in speedtempo. Ze verliet voor haar carrière Beverly Hills en vertrok naar New York om daar volledig door te breken. Hoewel ze nog maar 2 jaar staat ingeschreven bij IMG models, heeft ze er al verschillende projecten opzitten. Ook loopt ze in stijlvolle outfits over straat en daar nemen wij een voorbeeld aan!

Style file: Bella Hadid
3
Foto © Glamour

Zowel op de catwalk als daarbuiten weet Bella perfect hoe ze zich moet kleden. Haar outfits zijn altijd on point en ze is een pro in het combineren van casual met chic. Meestal kiest Bella voor donkere kleuren zoals zwart en donkerblauw. Hoewel ze zich af en toe ook girly kleed.

Style file: Bella Hadid
3
Foto © Celeb Mafia

Het zou wel eens kunnen dat Bella en Gigi hun modellengenen hebben geërfd van hun Nederlandse moeder Yolanda Foster. Zij deed vroeger ook modellenwerk en speelde o.a. in The Real Housewives of Beverly Hills.

Onlangs gingen de geruchten rond dat Bella en haar jongere broer Anwar aan de ziekte van Lyme zouden lijden. Dat maakte haar mama bekend, die zelf ook aan de ziekte van Lyme lijdt. Deze ziekte kun je oplopen door een tekenbeet en veroorzaakt chronische problemen zoals hoofdpijn en slaapstoornissen.

In 2016 zul je nog veel van Bella horen. Het model is écht een blijvertje en ze is zeker niet van plan om te verdwijnen op de achtergrond, want haar modellencarrière is net van de grond gekomen. You go girl!

24.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten