1

Style file: Baddie Winkle

F
News

Dat je niet per se piepjong moet zijn om een groot social media-gevolg te vergaren bewijst de bijna 89-jarige Baddie Winkle. En de Instagram-sensatie heeft ook nog eens bakken stijl!

Geboren op 18 juli 1928. 2 miljoen volgers op Instagram. Officiële naam Helen Ruth Van Winkle maar beter gekend als Baddie Winkle, een alter ego die ze zichzelf aanmat. De vrouw die gegarandeerd cooler is dan jouw grootouders en ook meer followers heeft dan jouw gehele familie samen. 

De dame is ontzettend sassy; als bio op haar Instagram-pagina staat 'stealing your man since 1928' en met slogans op haar T-shirt als 'Be a slut, do whatever you want' is ze voor velen hét voorbeeld van hoe oud worden niet gelijk staat aan saai worden.

Baddie Winkle kwam tot stand omdat miss Helen dingen wou doen die ze nog nooit had kunnen doen. Zo speelt ze beer pong, lurkt ze lustig van een bong en gaat ze dikwijls dansen op haar enorme plateauzolen en dit tot een stuk in de nacht. Op o.a. TomorrowWorld!

Ze leeft voluit en denkt amper aan oud worden, ondanks haar gezegende leeftijd. Jong van geest zijn is duidelijk genoeg voor de excentrieke dame.

Qua stijl doet ze eigenlijk denken aan een (veel) oudere Miley Cyrus. Altijd over the top, de meest gekke combinaties en hoe meer kleur hoe beter. Dat ze fan is van wiet laat ze ook graag en dikwijls merken met outfits die Miley naar huis blazen.

Ze is ook een graag geziene gast op award shows! Logisch natuurlijk, zo'n verschijning zie je amper op die anders zo gestileerde rode lopers. MTV Movie Awards, The Grammys en The VMAS, allemaal werden ze met een bezoekje van deze bad ass grandma getrakteerd. 

Baddie is een gigantische voorstander van self love en self acceptance. Ze laat geregeld quotes achter als 'You have to own your identity and embrace you for you. You have to love yourself no matter what others think of you'. Qua levensmantra kan dit tellen natuurlijk, en daarom is Baddie Winkle voor velen een ultiem voorbeeld en leermeester. 

Ik hoop maar dat ik tegen die leeftijd ook zo awesome kan zijn als Baddie... Fingers crossed!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo