0

Style file: Absolutely Fabulous

F
Looks

2

Absolutely Fabulous is echt wel heel fabulous. Als je naar de film gaat kijken, hou dan zeker de (te) gekke outits in het oog!

Absolutely Fabulous is al jaren de favoriete serie van vele Britten. In juli ging de eerste film in première en vanaf woensdag 21 september 2016 kunnen we hier in België meegenieten van de grappen en grollen van Edina en Patsy. Die hilarische situaties gebeuren dan ook nog eens in fantastische outfits!

Prints all over the place

Ab Fab Fashion Highlights
2
Foto © 3news

Eén ding kunnen Edina en Patsy als de beste: prints combineren met nog veel meer prints. Wees niet bang om een dierentekening samen met streepjes te dragen. Het kan allemaal!

Wees trots op je thuisland

Edina en Patsy dragen volop Britse designers. Mulberry, Vivienne Westwood, Alexander McQueen en nog heel wat high-end ontwerpers. De stylisten gaven ook onbekendere designers de kans om in de schijnwerpers te staan waardoor je een mooie mix van stijlen terugvindt in de film. Daar kunnen wij hier in België wel van leren! Toon dat je een trotse Belg bent en ga toch eens voor een Belgische ontwerper.

Kleed je naar je gevoel

Heb je zin om je te kleden als twintiger? Of toch liever als dertiger? Zin in een strakke rok of kort kleedje? Gewoon doen! Bij Patsy en Eddy zijn er geen regels en doe je gewoon waar je zelf lekker zin in hebt. Als de mensen kijken, dan is dat een teken dat het goed zit!

Leve Patsy en Eddie en hun 'stijlgevoel'! Om het op groot scherm te aanschouwen kan je ook tickets winnen hier bij Belmodo voor de première!

07.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten