0

Studeer eens modejournalistiek

F
News

3

Studeren is misschien niet altijd leuk maar wél als je fashion en journalistiek kan combineren.

Hey fashion lovers, studeren kan ook leuk zijn. Wat als je nu eens echt iets kon bijleren over de modewereld? Het kan! Wie droomt van een job in de mode of op de redactie van een modeblad heeft geluk en kan nu terecht  bij de Nederlandse Fontys Hogeschool journalistiek. Zij organiseren na het grote succes van vorig jaar opnieuw een nieuwe cursus Modejournalistiek

Gedurende 8 weken wordt je elke donderdagavond volledig ondergedompeld in de mode. Je leert er moderecensies schrijven, interviews voorbereiden en alles over de verschillende media, de macht van het beeld, de kracht van online media en hoe je de beste blogger wordt. Super interessant!

Studeer eens modejournalistiek
3
Foto © Fontys Hogeschool

En als dat nog niet volstaat, bezoek je ook nog eens Amsterdam Fashion Week en de redactie van Grazia. Bovendien worden de verschillende vakken gegeven door de crème de la crème van de Nederlandse fashion scene, denk aan o.a. blogster Yara Michels, Elle-editor Malu de Bont en Vogue-journalist Nathalie Wouters.

Studeer eens modejournalistiek
3
Foto © Fontys Hogeschool

Wie dolgraag wil pronken met zo’n fancy certificaat van Modejournalist moet wel naar Nederland trekken. Maar zeg nu zelf, wat zijn 8 donderdagen in een mensenleven, toch? Zeker als je het jaar na je opleiding verslag mag brengen vanop alle Fashion Weeks!

Alle praktische info spot je op de website van Modejournalistiek.  

23.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten