0

Streetstyle shoot Morobé

F
News

5
19.09.2015
Geschreven door Virginie Morobé

Het zijn drukke dagen voor Virginie Morobé. Haar site en webshop gaan binnenkort online.

Nog 1 weekje en onze website ww.morobeshoes.com en webshop gaan online. Drukke dagen dus om alles perfect te krijgen en op tijd af te leveren.

Streetstyle shoot Morobé
5
Foto © Virginie Morobé
Streetstyle shoot Morobé
5
Foto © Virginie Morobé

Voor de website hebben we heel veel fotomateriaal nodig en daarom moeten we op regelmatige basis shoots organiseren. Gisteren had ik een streetstyle shoot in Antwerpen ingepland. Fotografe van dienst is Barbara Zwerver die de streetstyle-stijl beter beheerst dan elke andere fotograaf. Modellen van Dienst zijn Bo Gallé (blogster) en Alyssa Taelman (aan de slag bij Knokke Fashion Weekend).

Bo en Alyssa zijn geen professionele modellen maar hebben een ongelooflijk gevoel voor mode. Beiden hebben ze de natuurlijke flair om origineel uit de kast te komen. Ze hebben zichzelf gestyled voor deze foto’s en dit is de enige manier om er een waarheidsgetrouwe streetstyle van te maken.

Streetstyle shoot Morobé
5
Foto © Virginie Morobé
Streetstyle shoot Morobé
5
Foto © Virginie Morobé

Op deze manier laten we aan de hand van foto’s zien hoe je je paar Morobé’s kan combineren. De bedoeling is om de consument wat inspiratie te geven en hen wat out-of-the-box dressing aan te leren. Het resultaat van deze shoot kan je de komende maanden op onze website bekijken.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten