0

Straight hair do care

B
Hair

3
31.03.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Je coupe steil maken met een steiltang is heel erg ongezond voor het haar. Met deze tips wordt jouw haar op een natuurlijke manier sluik!

De hoge temperatuur van een steilltang kan schadelijk zijn voor het haar en zorgt er in vele gevallen voor dat het haar broos en breekbaar wordt. Gelukkig zijn er ook natuurlijke middeltjes die ervoor zorgen dat je met een steile coupe door het leven kan gaan. En het goede nieuws is dat je ze gemakkelijk zelf kan maken!

Breng het masker rijkelijk op het haar aan
3
Foto © The Every Girl

Kokosmelk x limoen

Met kokosmelk en limoen maak je een rijke, verzorgende conditioner voor je haar die ook nog eens een steilend effect heeft. Mix de melk met het sap van een limoen en breng de crème op het haar aan. Laat 10 minuten trekken en was je haar met lauw water. Als je deze mix twee à drie maal per week op je haar aanbrengt, zie je na een aantal weken al resultaat! 

Eieren x olijfolie

Ook de combo eieren en olijfolie doet wonderen voor je haar. Meng 2 soeplepels olijfolie en 2 eieren en breng het op het haar aan. Laat het maskertje een uurtje trekken en was het daarna uit met koud water. 

Honing, banaan en yoghurt als masker
3
Foto © Brawdy Books

Banaan x yoghurt x honing

Neen, dit is geen ontbijtreceptje, het zijn wel degelijk de ingrediënten voor een verzorgend haarmasker. Dit masker zorgt er niet enkel voor dat het haar zachter wordt, het is ook een natuurlijke manier om het haar te steilen. Prak 2 overrijpe bananen en meng dit met 2 soeplepels natuurlijke (ongezoete) yoghurt en 2 soeplepels honing. Meng tot het een glad geheel wordt en breng het rijkelijk op het haar aan. Was het haar uit na een half uurtje

Aloe vera x kokosnootolie

Wil jij naast sluik ook glanzend haar? Aloe vera is hiervoor ideaal. In combinatie met kokosnootolie is aloe vera een wonder voor het haar. Warm een halve kop kokosnootolie op en meng het met een halve kop aloe vera gel (kan je kopen in de drogisterij). Laat deze conditioner een half uurtje laat intrekken en was dan uit met koud water. 

Verwen jezelf met eén van bovenstaande haarmaskertjes en wees gezegend met een prachtige bos steil haar. Graag gedaan!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten