0

Stijlvolle pakken voor vrouwen

F
Wishlist

10

De tijd dat pakken voor mannen zijn en rokken voor vrouwen zijn, zijn - gelukkig! - ondertussen al voorbij. Dus vrouwen, hou je elegante suits maar klaar!

Pakken vind je terug in allerlei soorten stoffen, kleuren en snits. Hiermee kan je eindeloos gaan combineren en dit volledig aanpassen aan jou eigen stijl. Zo kan een pak in combinatie met een paar high heels heel zakelijk overkomen terwijl je dit ook perfect kan combineren met flats zoals sneakers of een paar veterschoenen om het casual maar toch stijlvol te houden. 

Belmodo_womansuits_ASOS_1_total
10
Foto © Belmodo
Belmodo_womansuits_ASOS_2_total
10
Foto © Belmodo
Belmodo_womansuits_MANGO_1_total
10
Foto © Belmodo

VOOR MIJ MAG HET LICHT ZIJN

Nu het betere weer eraan komt is een pak in een lichte kleur een perfecte outfit tijdens een stadsuitstap. Ben jij grote fan van all things white? Kies dan een pak in een lichte crème kleur of volledig wit en maak het geheel af met een wit hemdje dat je tot boven toe kan knopen om er een chique en nerdy touch aan te geven.

Als je eerder fan bent van een pak in een poederroze kleur en niet voor al te lichte kleuren kan je hier een donkerder hemdje of truitje mee combineren in het grijs.

Belmodo_womansuits_ACNE_1_jas
10
Foto © Belmodo
Belmodo_womansuits_ASOS_3_total
10
Foto © Belmodo

DONKERE KLEUREN ALSTUBLIEFT

Zijn zwarte en donkere kleren jouw all time favourite en wil je niets liever? Lucky you want dan staat een vrouwenpak in een donkere kleur je vast fantastisch! En het slankt ook nog af, hooray!

Je kan gaan voor een broek met wijde pijpen en een hoge taille in combinatie met een paar hoge hakken om zo jezelf optisch te verlengen en te versmallen. Als je hiermee een langer jasje combineert, creëer je meer een streetstyle look terwijl je een chiquere uitstraling krijgt als je voor een kortere blazer kiest.

Zeggen die wijde pijpen jou absoluut niets? Geen enkel probleem! Kies voor een recht of skinny model waar je eindeloos mee kan combineren!

Belmodo_womansuits_FILIPPAK_1_total
10
Foto © Belmodo
Belmodo_womansuits_MANGO_3_total
10
Foto © Belmodo

PRINTS IN OVERVLOED

Als het allemaal wat opvallender mag, ben je waarschijnlijk fan van een pak met een grafische en drukke print. Als je hiervoor kiest raden we je aan om het te combineren met een neutraal hemdje terwijl je bij een donker of licht pak kan kiezen voor een opvallender hemdje. Is er een hemdje in dezelfde print als het volledige pak? Lucky you, niet twijfelen en kopen! 

Belmodo_womansuits_MANGO_2_total
10
Foto © Belmodo
Belmodo_womansuits_ZARA_1_total
10
Foto © Belmodo

Voor welke combinatie en look kies jij? We zijn benieuwd! 

14.04.2016
Geschreven door Laura HeylenWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten