0

Steel de show met je (eye)liner !

B
Make-up

4
31.08.2015
Geschreven door Nanja Massy

Een zwarte eyeliner is always a good idea.

Als je geen idee hebt wat te doen met je make-up, met een zwarte liner zit je altijd goed. Classy en stijlvol om naar het werk te gaan of casual in het weekend in combinatie met een stoere jeans.

Maar we willen ook wel eens wat anders proberen en dat zagen we helemaal in de visuals van de Diorshow FW15 - Backstage collectie. Als make-up artiest ben ik telkens weer volledig weg van de Dior Backstage collections. Het is dé collectie waar je het meest mee kunt 'spelen’ en creatief mee te werk kan gaan.

Geen gewone eyeliner hier, zoals we die kennen met een subtiele wing, maar een echte eyecatcher in de vorm van twee lijnen onder elkaar. Dior - of beter gezegd Peter Philips - creëerde hiervoor het ideale oogpotlood, Diorshow Pro Black Liner 092 Waterproof, voorzien van een schuin afgesneden punt en wat zijn we blij met deze uitvinding! Een eyeliner plaatsen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Houd de punt horizontaal om een fijn, nauwkeurig lijntje strak langs de wimperrand te tekenen; bij verticaal gebruik wordt een grove, dikke lijn getrokken. En als dit lijnenspel nog niet modern genoeg is, voegen we er nog een vleugje paarse mascara aan toe, Diorshow 168 Pro Purple, die zorgt voor een heldere blik.

Steel de show met je (eye) liner !
4
Foto © Laure Wavreille
Steel de show met je (eye) liner !
4
Foto © Laure Wavreille
Steel de show met je (eye) liner !
4
Foto © Laure Wavreille

Naast de ogen mogen ook de wenkbrauwen een statement maken dus ook deze krijgen de nodige aandacht door ze met de doorzichtige‚ Diorshow Brow Styler Gel 001, natuurlijk aan te zetten, wat zorgt voor een instant grooming. De wenkbrauwen blijven mooi in model zitten en krijgen een subtiele glans. We werken het geheel af met een nude lippenstift want als de ogen al zo knallen houden we de lippen best neutraal. 

En je bent helemaal klaar om de show te stelen op het werk of om op stap te gaan.

Outfit : Witte Neoprene top van POPcph, zilveren minimal halsketting van STERNUM en zilveren armband en ring van DV Jewellery
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten