0

Statement lips

B
Make-up

7
06.09.2016
Geschreven door Nanja Massy

Maak een statement door een opvallende lipkleur te kiezen. Het komend seizoen ga je voor een neutrale nude-kleur of laat je gaan met een grijze tint.

Felgekleurde lippen springen er pas echt uit als je de rest van je make-up neutraal houdt. Een vleugje mascara en wat blush houdt de look in balans. 

Clinique lanceert de Pop Matte Lip Coulour en Primer. Matte lipsticks zijn fijn maar drogen jammer genoeg vaak uit, wat de kleur niet ten goede komt. Deze Pop Matte Lip Colour en primer daarentegen hebben een verzorgende werking en drogen niet uit. Ze komen in 16 matte kleuren (Pop Matte Matte) en 8 vloeibare/gloss lipkleuren (Pop Liquid Matte) die een intense maar matte keur bieden. De niet-uitdrogende formule voelt heel comfortabel aan op de lippen. Het geeft dus enerzijds een intense kleur en biedt daarnaast ook een langdurige hydratatie van de lippen.

Statement lips
7
Foto © Charis Boel
Statement lips
7
Foto © Charis Boel

Mijn favoriete kleuren uit de collectie van de Pop Matte Matte zijn 04 Mod Pop met zijn felroze kleur en 09 Beach Pop die een warm bruine tint heeft. Van de Pop Liquid Matte collectie verkies ik de 02 Flame Pop, want met een klassiek rood zit je altijd goed!

Statement lips
7
Foto © Charis Boel

M.A.C pakt volgend seizoen uit met wel heel bijzondere kleuren. Zo is deze Mineralize Rich Ionized met zijn lichtgrijze kleur een echte eyecatcher. Ik moet nog steeds even wennen aan deze kleur, maar je kan er zeker en vast een statement mee maken.

Is grijs je toch wat teveel van het goede? Ga dan voor een nude kleur met M.A.C’s Lustre lippenstift in de kleur Pressed & Ready. Deze past heel mooi bij een bruine huid. Paars is ook één van de trendkleuren voor volgend seizoen. Je vindt ze in allerlei variaties van lichtpaars naar extreem opvallend. Met deze crème lipstick van M.A.C in de kleur Stylist’s Tip ben je mee met de trend. 

Statement lips
7
Foto © Charis Boel
Statement lips
7
Foto © Charis Boel
Statement lips
7
Foto © Charis Boel

Do you dare to make a statement?

WEARING:

Met dank aan Jam Hotel.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten