0

Started from the bottom

F
News

6

Het leven van de celebs: zijn we er niet allemaal soms jaloers op? Sommige celebs hebben nochtans hard moeten knokken om te staan waar ze nu staan.

Aaaah, the glitz and glamour van Hollywood. Alles blinkt, is rooskleurig en zorgeloos. Kleine wereld, tho. Velen dromen er van maar er effectief in doorbreken? The struggle is real.

Het lijkt wel alsof het is weggelegd voor mensen die er in geboren worden, die opgroeien in een succesvolle familie die al banden heeft met verscheidene famous people. Kijk naar Kim Kardashian West; haar vader was de advocaat van O.J. Simpson waardoor the fame and fortune niet veraf lag. People know people, en da’s al helemaal zo in Hollywood.

Nu zijn er wel degelijk sterren die wereldbekend zijn maar die Drake’s ‘Started from the Bottom’ als soundtrack to their life mogen gebruiken. Bij deze, 5 celebs waarvan je nooit verwacht had dat ze opgroeiden met weinig tot niks.

Leighton Meester

Leighton Meester
6
Foto © theclosetfeminist

Miss Blair Waldorf was one of those girls die in de overdadige wereld van The Upper East Side geboren werd. Niet zo met de actrice die haar vertolkte, Leighton Meester. Terwijl Blair geboren werd met een gouden lepeltje in de mond werd Leighton ter wereld gebracht in een Texaanse cel. Leighton’s moeder zat namelijk behind bars voor drugssmokkel. Ze groeide op bij haar grootmoeder in Californië en timmerde zich een weg naar haar succes. Naast acteren is miss Meester ook meester (see what I did there?) in het zingen van dromerige tunes.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio
6
Foto © filmtotaal

Leo werd opgebracht door z’n moeder, die er meerdere baantjes op nahield om brood op de plank te brengen. Zwarte sneeuw is de amazing actor niet vreemd en daardoor schuwt DiCaprio hard werk niet. Al van jongs af aan kreeg hij de acteermicrobe te pakken en het duurde dan ook niet lang vooraleer z’n succesverhaal lift off kreeg. In 1993 mocht hij naast Johnny Depp acteren in het wonderbaarlijke What’s Eating Gilbert Grape, in 1996 was hij Romeo in Baz Luhrmann’s Romeo + Juliet en in 1997 kwam de wereldbekende film Titanic uit. Vanaf dan was het smooth sailing voor Leo, een betere acteur kan ik me niet inbeelden.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker
6
Foto © celebzz

The fabulous life of Carrie Bradshaw was iets waar Sarah Jessica enkel maar kon van dromen in haar jonge jaren. De jongste van 4 was ze en in haar 2e levensjaar gingen haar ouders uit elkaar. Haar moeder hertrouwde en kreeg er nog 4 kleintjes bij. Met het salaris van haar stiefvader, die trucker was, waren er many mouths to feed en was het nooit evident om iedereen van alle neccessities te voorzien. Dankzij het onweerlegbare acteertalent dat SJP bezit, mocht ze al op 11 jarige leeftijd op Broadway staan en kreeg ze everlasting fame door haar vertolking van Carrie in Sex and the City.

Jim Carrey

Jim Carrey
6
Foto © listfan

Mister funny man Jim Carrey had bij het opgroeien niet veel om vrolijk over te zijn. Hij stopte met school toen z’n vader zonder job viel. Hij had verscheidene dead end jobs zoals concierge en security guard om het gezin te helpen. Hij probeerde om als komiek door te breken, maar faalde. Pas toen de familie in een nieuw huis kon intrekken en er zo wat meer zekerheid was kon Jim volledig openbloeien en z’n grote talent op de wereld los laten. Met Ace Ventura: Pet Detective zette Carrey zich op de kaart en is hij sindsdien een vaste waarde in het acteerlandschap.

Oprah

Oprah
6
Foto © straightfromthea

And now, het ultieme bewijs dat je van niets iets kan maken; miss Oprah Winfrey. Haar ouders kregen Oprah toen ze zelf nog tieners waren en tot haar 6de leefde Oprah bij haar grootmoeder. Daarna keerde ze terug naar haar biologische moeder en kreeg ze enorm leed te verduren. Haar ooms en neven misbruikten haar en toen ze 14 was werd Oprah zwanger maar kreeg uiteindelijk een miskraam. Na deze horror trok ze in bij haar vader die er met strenge hand op toezag dat ze netjes naar school ging. Na alle heartache and struggle bleef ze haar hoofd hoog houden en mocht, toen ze 19 was, co-hosten bij een lokaal radiostation. Dit waren de fundamenten van wat later the biggest talkshow ever zou worden, The Oprah Winfrey Show. Oprah is momenteel de enige African-American billionaire, een echte self made woman
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten