0

Star Trek-fashion

F
Trends

10

Star Trek is terug! Met deze fashionable sterrenstuks zeg je Beam me up, Scotty! in stijl.

Als je erbij was op WECANDANCE dit jaar dan heb je het vast wel gemerkt: het is aangenaam vertoeven in hogere sferen. Het festival ging de spacy toer op met een intergalactische dresscode en bewees dat we helemaal klaar zijn voor de terugkeer van Star Trek.  

M.A.C ging met zijn Star Trek-themed collectie al boldly where no man has gone before en liet ons watertanden bij metallic lipsticks en shimmering poeders, maar ook verschillende andere merken hebben heel wat sterrenstof in de rekken liggen. Of je nu kiest voor een subtiele ster of je vol zelfvertrouwen wil hullen in een heel sterrenstelsel, er is voor ieder wat wils.  

Star Trek-Fashion
10
Foto © Lee Savage via Net-à-Porter
Star Trek-Fashion
10
Foto © &Other; Stories
Star Trek-Fashion
10
Foto © Overload Studios

Houd je liefde voor de ruimte subtiel met een sleutelhangertje met raket van &Other Stories, een intergalactische ketting van Overload Studios of een futuristische clutch van Lee Savage. Ben je nerdy of heb je gewoon toevallig de juiste accessoires gekozen, wie zal het zeggen?  

Hét it-item van WECANDANCE dit jaar was ongetwijfeld de zilveren rok van Zara (we kijken naar jou @belmodoastrid!), maar ook &Other Stories heeft een hele collectie space themed items. Ben je meer recht voor de raap? Schreeuw dan luid 'SPACE CADET!', of draag de term op je House of Holland-shirt

Star Trek-Fashion
10
Foto © House of Holland via Asos
Star Trek-Fashion
10
Foto © Zara
Star Trek-Fashion
10
Foto © &Other; Stories

Ook wie zijn voetjes liever op de grond houdt, maar thuis wel stiekem meedanst met Welcome to the Space Jam krijgt stars in her eyes van de galaxy haardroger van Eva NYC. Vooral als je je haar kan drogen na een verfrissend badje met de Intergalactic-bathbomb van Lush. Het bevalt je vast zo goed dat je er uren over kan schrijven in je Dark Galaxy Notebook van Double Thumbs Up!  

Star Trek-Fashion
10
Foto © Double Thumbs Up
Star Trek-Fashion
10
Foto © Jennie Wren 3
Star Trek-Fashion
10
Foto © Eva NYC via Nylon

Space mag dan wel the final frontier genoemd worden, wij weten wel beter! Take me to space please!  

02.09.2016
Geschreven door Yasmine De WildeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten