5

Sportieve apps op je smartphone

B
News / News

Ben je je goede voornemens om te gaan sporten nog steeds aan het uitstellen én ben je verslaafd aan je smartphone? Download dan deze sporty apps!

Dat een bezoekje naar de sportschool moeizamer gaat als een uitstapje naar de winkelstraat is algemeen geweten, toch?

Met deze handige applicaties maak je het sporten gemakkelijker, weet je precies hoeveel kcal je verbruikt hebt en hou je je schema netjes in de gaten. Sta ‘s morgens een half uurtje vroeger op voor een paar oefeningen of een stevige ochtendwandeling en begin goed aan de dag. Want alle beetjes helpen! 

RUNNING+

Als een ochtendloopje voor jou een perfecte manier is om de dag sportief te beginnen, is de Running+ app van Nike echt iets voor jou. Door je smartphone mee te nemen tijdens je route houdt deze app o.a. je aantal kilometers en je route bij zodat je deze achteraf kan herbekijken. Je kan ook in competitie gaan of de afstanden van je vrienden ontdekken om het zo vervolgens beter te doen. Een beetje uitdaging motiveert, niet? 

ABS

De naam van de app zegt het zelf al: deze applicatie dient om je abs eens goed te laten afzien en een wasbordje tevoorschijn te toveren tegen de zomer. Je kan de app verbinden met je eigen agenda om zo in te stellen wanneer je welke oefeningen gaat doen. Dus geen excuses meer dat je geen tijd had want het staat netjes ingepland, goed geprobeerd!

Je kan zowel op de lengte van de oefeningen kiezen als op de moeilijkheidsgraad. Als je je abs gaat trainen, is het aangeraden om niet te moeilijk en te lang te beginnen maar bouw rustig op want op deze manier hou je het gemakkelijker vol waardoor je sneller resultaat gaat krijgen!

Sportieve apps op je smartphone
5
Foto © Fitgirls diary
Sportieve apps op je smartphone
5
Foto © Fitgirls diary

BLOGILATES

Als het allemaal wat rustiger mag in de ochtend kan je kiezen voor een ontspannende sessie pilates met Blogilates. Elke dag kan je via deze applicatie een filmpje kijken waar oprichtster Cassey Ho verschillende oefeningen doet. Naast deze oefeningen kan je ook heerlijke én gezonde recepten terug vinden voor onder andere smoothies, ontbijt of desserten te maken. 

BASIC FIT

Als je al enkele ochtenden in de week je tijd doorbrengt in de fitness van Basic Fit kan je je work-out volledig optimaliseren met de aansluitende app die gratis te gebruiken is voor alle leden. Een personal coach op je smartphone, gemakkelijk toch? Je kan kiezen voor de work-out die bij jou past en zo een persoonlijke training opstellen, zowel voor thuis als in de sportschool zelf. 

Sportieve apps op je smartphone
5
Foto © Basic fit
Sportieve apps op je smartphone
5
Foto © Sport is the way

SEVEN

Fit en klaar voor de zomer in 7 minuten? Helaas lukt dat niet met deze app. Maar je op lange termijn summerproof maken met korte work-outs van 7 minuten kan wél. Je kan kiezen voor verschillende programma’s voor welk deel van je lichaam je wil trainen.

Mag het allemaal in vorm komen? Kies dan voor de full body work-out maar als het enkel je boven- of onderlichaam mag zijn kan je hier ook specifieke oefeningen voor terug vinden. Ook programma’s voor onder andere gewicht verliezen of fitter worden staan gesorteerd zodat je snel vindt wat je zoekt en traint voor het juiste doel. Niemand traint graag voor niks, am I right? 

Had je deze apps al op je smartphone staan maar had je zelfs alle stappen van het inloggen niet voltooid? (Oops schuldig!) Go go go, work your ass off en maak je lichaam summerproof! 

05.04.2016
Geschreven door Laura HeylenBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo