0

SOS Fashion stress

F
News

5

Net buiten wanneer je merkt dat je een lipstickvlek op je jurkje hebt of dat er een ladder in je panties zit. Klinkt herkenbaar? Hier zijn enkele tips om stress te voorkomen.

Ik bent gehaast, doe lipstick op terwijl ik mijn wimpers met mascara aan het aanzetten ben, trekt mijn ene schoen al aan terwijl mijn andere been nog maar half in mijn tights zit... Meestal blijf ik 's ochtends liever 5 min langer liggen en dat resulteert uiteraard in een hoop chaos wanneer ik me klaar maak.

Aangezien ik ondertussen pro ben geworden in kleine handige trucjes die me op het allerlaatste moment uit de nood helpen ben ik de aangewezen persoon om enkele van m'n geheimen uit de doeken te doen!

Deodorant vlekken

Lekker geuren is belangrijk, maar wanneer je gehaast bent trek je je trui meestal iets te snel aan en is de deo nog niet helemaal droog. Resultaat? Witte strepen op je kleding. In de plaats van je top gewoon terug uit te trekken neem je baby wipes en wrijf je zachtjes de vlekken uit je kledij.

Ladders in je nylonkousen

Ok, iedere liefhebber van panties heeft het op een bepaald moment al wel eens meegemaakt; ladders. Geen stairway to heaven, maar een doorn in m'n oog. Daarom gebruik ik altijd eerst haarlak vooraleer ik ze aantrek. Jup, besproei je nylons gewoon met Elnett vooraleer je ze aantrekt en ik garandeer je dat de kans op ladders beduidend kleiner zal zijn! 

stockings_belmodo
5
Foto © Belmodo

Lipstick stains

Je lippen tot in de perfectie gestift maar dan je lippenstift laten vallen? Geen paniek, gebruik die haarspray van daarnet. Even op de vlek sprayen, een minuut of 2 laten zitten en dan met een wit en droog washandje rustig afwrijven. Tadaa!

lipsticks_belmodo
5
Foto © Belmodo

Make-upvlekken

Een witte blouse aangetrokken terwijl je je make-up net gedaan had? Dat kan leiden tot vervelende vlekken op je kraag of blouse. Gebruik gewoon een beetje scheerschuim en een wit washandje om de vlekken te verwijderen.

makeup_belmodo
5
Foto © Belmodo

Steamy window

Niks zo vervelend als aangedampte spiegels wanneer je net uit de douche komt. Omdat we allemaal weten dat je strepen op je spiegel achterlaat wanneer je er met een handdoek over wrijft raad ik je aan om je haardroger te nemen en even over de spiegel gaan. Veel effectiever en het bespaart je ook heel wat cleaning achteraf!

Schermafbeelding_2016-07-23_om_15
5
Foto © BelmodoWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten