0

Solden: Belgische accessoiremerken

F
News

6

Tijdens de solden mogen we onze Belgische merken niet vergeten. Ook veel leuke labels geven korting op hun accessoires. Laat je maar eens gaan!

Juwelen hebben en blijven voor vrouwen altijd iets speciaals. Zonder de juiste accessoires voelen we ons gewoon naakt en is de outfit niet compleet. Een prachtige ketting, de juiste oorbellen of een subtiele ring ... het geeft je een vrouwelijk gevoel, een echt prinsessengevoel! Een juweel cadeau krijgen heeft altijd iets moois en emotioneels maar zelf juwelen uitkiezen is natuurlijk ook tof. Zo heb je trouwens onmiddellijk wat je écht wil. 

Wie echt into accessoires is, weet dat de prijzen van die leuke hebbedingen nogal snel de pan uit kunnen swingen. Net daarom is het belangrijk deze niet te vergeten op je soldentrip. En als het dan nog even kan, shoppen we het liefst Belgisch!

Denk maar aan de prachtige juwelen van de Antwerpse vriendinnen Wouters & Hendrix of de persoonlijke juwelen van BE by Machali Pinchasi, de motiverende tekstjes van Anne Zellien of de fantasiejuwelen van Les Soeurs en Imagine

Solden: Belgische accessoire merken
6
Foto © imagin
Solden: Belgische accessoire merken
6
Foto © Les Soeurs
Solden: Belgische accessoire merken
6
Foto © Anne Zellien
Solden: Belgische accessoire merken
6
Foto © Magali Pinchasi
Solden: Belgische accessoire merken
6
Foto © Gaspard

Happy shopping!

08.01.2016
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten