0

So this is goodbye

F
News

12
18.11.2013
Geschreven door Tom Depoortere

Na ons avontuur lag er werk op ons te wachten. Er moest vanalles goedgekeurd worden en het was dus nog een hectische week. Gelukkig stond er ook wat gefeest op het programma.

Donderdagavond was er #5YEARS INITIALS L.A., het verjaardagsfeestje van het productiehuis waar we de meeste van onze campagnes en internetshoots mee doen. Ann Pauwels en Lies Muys zijn het brein achter dit productiehuis en het is zalig om met hen samen te werken! En feestjes kunnen ze ook al bouwen als de beste... Er was een heuse Photo Booth aanwezig, wat zorgde voor hilarische foto's, en voor wie honger had, stond er buiten aan het MAS een hamburgerkraam in de vorm van een HAMBURGER!!!! Het was een groot succes EN nogmaals gelukkige verjaardag, INITIALS L.A.

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-3
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-1
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-4
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-2
12
Foto © Essentiel

Vrijdagmorgen deed het eventjes pijn in de morgen, maar dat was al snel vergeten, want dan hebben we de puntjes op de I gezet aan de ... KIRILOVE for ESSENTIEL collection. Hier alvast een klein voorproefje, maar meer volgt later! 

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-6
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-7
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-9
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-8
12
Foto © Essentiel

En vrijdagavond moest ik draaien op een nieuw feestje in Brussel, MADCITY. Ik had mijn Antwerp crew meegebracht en het werd een wilde nacht! HauntedVIP zorgde voor de nodige hiphop beats en kreeg de Brusselse crowd al snel aan het dansen ...

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-10
12
Foto © Essentiel
BELMODO-TOM-DE-POORTERE-11
12
Foto © Essentiel

Het weekend was dus zeker nodig om van al dit feestgedruis te bekomen en eventjes op adem te komen. Bij deze geef ik het GUESTEDITOR-schap graag over aan mijn opvolger. Ik hoop dat jullie er allemaal een beetje van genoten hebben ...

Get Haunted, Stay VIP!

BELMODO-TOM-DE-POORTERE-12
12
Foto © EssentielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten