0

Sneak Peek: H&M SS16

F
News

4

Ook al zitten we volop in de kerstsfeer, het is altijd tof om al eens te kijken wat SS16 ons te bieden heeft.

Begin alvast maar te watertanden want binnenkort verschijnen de nieuwe collecties in de winkels en dat geldt ook zo voor H&M. We geven jullie maar al te graag al een kleine sneak peek in de nieuwe SS16 Studio collectie

Het thema voor de H&M zomercollectie draait dit jaar om reizen als a way of life. Rondslenteren door de stad of reizen naar het onbekende; in deze SS16 collectie combineren ze functionaliteit met elegantie.

“De vrouw die we in gedachten hebben is altijd uit op nieuwe ontdekkingen, of ze nu in de stad loopt of de reis van haar leven maakt.” Pernilla Wohlfahrt, hoofd design van H&M.
Sneak Peak: H&M SS16
4
Foto © H&M
Sneak Peak: H&M SS16
4
Foto © H&M
Sneak Peak: H&M SS16
4
Foto © H&M

In de collectie vinden we veel etnische kleuren terug; zanderige bruine tinten, oranje, rood, zongebleekt geel maar ook gebroken wit en cactusgroen. In de stoffen zien we veel biologisch katoen, tencel en zijde. 

We zien ook folklore prints, shortjes, haarbandjes en comfortabel jasjes met zakken. Van deze collectie krijg je gewoon meteen zin om op vakantie te vertrekken. Nog even wachten tot donderdag 25 februari 2016!

25.12.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten