0

#SmartGuess

F
News

8

Guess lanceert de #SmartGuess. 3 nieuwe jeansmaterialen met elk hun eigen functie.

De perfecte jeans vinden is niet altijd even makkelijk. Soms stap je een winkel binnen en moet je 20 verschillende jeansbroeken passen voor je de perfecte fit hebt gevonden. 

Een jeans moet niet alleen heel erg comfortabel zijn, maar moet er ook nog eens leuk uitzien. Het is uiteraard ook very important dat hij je een mooie shape geeft. Daarom zijn er nu de 3 nieuwe modellen van het wereldberoemde jeansmerk Guess aangepast op de verschillende types vrouwen ... en hun billen. De #SmartGuess broeken zijn gemaakt op basis van de nieuwste technologische materialen die je 100% doen stralen wanneer jij een jeans draagt.

Ook onze eigen Belmodo Bloggers zijn fan!

Guess-2
8
Foto © Dirk Alexander
Guess-3
8
Foto © Dirk Alexander
Guess-4
8
Foto © Dirk Alexander

De Guess Yoga jegging is de perfecte denim active wear en is super comfortabel. Met extra veel stretch volgt hij al jouw bewegingen. De jeans heeft een olie-achtige look voor een extra soft gevoel. Deze broek is gewoon perfect als je de hele dag in beweging bent. 

Voor een instant liftend effect kies je voor de Push Up jegging. Deze is gemaakt uit een ultra licht materiaal dat de hele dag lang zijn shape vasthoudt. Geen slobber broeken meer voor jou!

Guess
8
Foto © Dirk Alexander
Guess4
8
Foto © Dirk Alexander

Wil je liever jouw sexy curves in de spotlight zetten, dan kies je best voor de Shape Up jeans. Met dit model accentueer je elke curve met een afslankend effect voor een super vrouwelijke appearance. De Shape Up contourt jouw figuur zonder extra bultjes van extra naden. En dit zorgt of course voor een mooiere fit. 

Guess-1
8
Foto © Dirk Alexander
Guess2
8
Foto © Dirk Alexander

In short: Guess Smart jeansbroeken zijn dé oplossing voor chicks die steeds moeite hebben om de perfecte pasvorm te vinden. Ze zitten niet alleen super comfy, maar zien er dan ook nog eens super leuk uit.

09.11.2015
Geschreven door Elisabeth AdriaenssensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten