0

Showtime @ Miele Catwalk 2011

F
Looks

1
11.09.2011
Geschreven door Tim Van Steenbergen

Het is weekend! De week was druk en is voorbij gevlogen. Vandaag dus even bekomen en vooral weekenddingen doen. Lekker weertje dus wat wandelen in de stad en cadeautjes kopen voor verjaardag van m'n petekind, jarige vrienden, vervallen Bongo bonnen inruilen, een 'wijnbar' in de Vino doen, etc. Ah heerlijk!

Woensdag was het openingscocktail van de Luc.Duchene winkel in de Schuttershofstraat in Antwerpen. Lekkere drankjes & hapjes en heel fijne mensen ontmoet. Ik ben echt super blij dat de collectie zo goed wordt gesmaakt en dat iedereen er zijn ding in kan vinden. Dat was natuurlijk de bedoeling. Het was een avond van blije weerziens & bijbabbels. Ik heb er o.a. gepraat met Delphine Boël. Cocktail time tot in de late uurtjes. 

Donderdag & vrijdag was het showtime met Miele Catwalk 2011. Alles was opnieuw tot in de puntjes georganiseerd. De twee shows waren een tijd op voorhand al uitverkocht. We hadden zelf nog veel vraag gekregen vanuit allerlei hoeken of we niets meer konden regelen. Helaas voor alle mensen die er niet meer bij konden, volgende keer iets vroeger beslissen. Miele Catwalk bracht weer een boeiende mix van Belgische mode. Ieder op zijn manier en in zijn eigen stijl. Voor elk wat wils dus! De setting was een grote arena met in het midden een ronde catwalk met water. Projectie rondom, meer dan 60 modellen en 16 designers & labels. 

Een aantal van de deelnemende designers hebben trouwens ook een Miele wasmachine gestyled. Om die te winnen surf je naar de website Mielelifestyle.be. Waag gewoon jouw kans! Geniet nog van het weekend.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten