0

Shooting Alexander Wang

F
News

6
09.11.2014
Geschreven door Boy Kortekaas

Instagram werd de laatste weken overrompeld door sneak peaks & previews van Alexander Wang for H&M.

Instagram werd de laatste weken overrompeld door sneak peaks & previews van Alexander Wang for H&M. Toen Ghentstreets me benaderde om model te zijn voor hun Tekken inspired shoot met de collectie, moest ik dan ook geen 2 keer nadenken.

Shooting Alexander Wang
6
Foto © Bram Laebens

Ik heb vroeger letterlijk dagen aan een stuk mijn duimen gesleten aan het spelen van het videogame Tekken. Samen met mijn beste vrienden organiseerden we lan-party’s en kwamen we onze kamers enkel uit wanneer we écht doodgingen van de honger.

De 90's sporty vibe van dit vechtspel past perfect bij de Alexander Wang x H&M collab en ik wist nog alsof het gisteren was welke moves de personages in het game maakten. Een rolletje op mijn lijf geschreven!

Shooting Alexander Wang
6
Foto © Boy Kortekaas
Shooting Alexander Wang
6
Foto © Boy Kortekaas
Shooting Alexander Wang
6
Foto © Boy Kortekaas

Na de make-up (yep, ook op mannen smeren ze potjes bruine crème uit) mocht ik samen met Tiany op de foto. Het idee was dat ze naar mij een vuurbal zou werpen en ik die zou ontwijken. Best wel grappig om te weten dat je tijdens zo’n shoot eigenlijk alles moet inbeelden, want meer dan een witte achtergrond en een heel fototeam voor je, heb je niet veel om je op te baseren. Thank god for photoshop! Al zeg ik het zelf, het resultaat is smoking hot.

Shooting Alexander Wang
6
Foto © Bram Laebens

Naast Tiany en mezelf, deden ook model & actrice Lize Feryn, graffiti artist Bué The Warrior, graphic designer Stephanie Lopes en rappers duo Safi & Spreej mee. Big up voor heel het Ghentstreets team dat deze shoot mogelijk maakte. 
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten