0

Shine with strobing make-up

B
Make-up

8

Strobing is the new contouring. Ontdek hier hoe je aan deze nieuwe make-up trend begint.

To all the beautylovers: ben jij nog bezig met het camoufleren en contouren van je gezicht? No need for that anymore! De nieuwe make-up trend van deze zomer is om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. En dat kan met strobing!

Strobing zorgt voor een gezonde glans op je gezicht en helpt Moeder Natuur een beetje mee om het beste van jouw gezicht naar boven te laten komen. Ga opzoek naar de natuurlijk kleuren die overeenkomen met jouw huidskleur en huidtype. Zo accentueer je je eigen contouren met een no make-upeffect. 

Shine with strobing make-up
8
Foto © Modaparairdefiesta

In plaats van het gebruiken van vijftig tinten bruin en brushes, is het enige wat jij nodig hebt een strobe cream higlighter. Je doet gewoon je dagelijkse make-up op en de highlighter als finishing touch.

Strobing vs Contouring
8
Foto © Cosmopolitan

En al doende leert men. Na enkele keren zal je de plekken waar jouw gezicht het licht opvangt leren ontdekken. Het zijn meestal de neus, kin, kaaklijnen en het voorhoofd die highlighter vragen. Breng lichtjes aan en 1-2-3, you’re done.

Shine with strobing make-up
8
Foto © Bobbi Brown
Shine with strobing make-up
8
Foto © Bobbi Brown
Shine with strobing make-up
8
Foto © Bobbi Brown
Shine with strobing make-up
8
Foto © Bobbi Brown
Shine with strobing make-up
8
Foto © Bobbi Brown

Wil jij deze make-uplook? Go get itBobbi Brown! Voor de natuurlijke glans gebruik je best de Extra Repair Moisturizing Balm (2) onder je foundation. Dit potje creërt een instant fris an egale huid met een subtiele glans. Na het opdoen van je dagelijkse make-up, kan je de Extra Illuminating Moisture Balm (1) stick op je kaakbeenderen aanbrengen, die zullen zorgen voor lichte glinstering. 

Als je je wilt focussen op een bepaalde zone kan je de volgende producten gebruiken. Door op de kaken de Brightening Brick (3) in beige-roze kleuren aan te brengen, creëer je een glowy day look. Met de Shimmer Brick (5) zorg je ervoor dat het licht wordt gereflecteerd door de super fine pearl pigments. 

Probeer ook zeker eens de Long-Wear Cream Shadow Stick (4) in een gouden tint voor overdag en in een iets intensere kleur voor 's avonds, zoals de  oogschaduw Silver Moon of Mica. 

And remember : shine bright like a diamond

15.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten