0

Selena, het nieuwe gezicht van Louis Vuitton

F
News

1

Van Disney-figuur tot het nieuwe gezicht van Louis Vuitton ... miss Selena Gomez kan het allemaal!

Selena Gomez maakte ons enkele weken geleden erg nieuwsgierig, toen zij op haar Instagram een teaser postte onder een foto, “exciting things coming with this brilliant man.”

Wat ze precies bedoelde, wisten we niet. Tot een paar dagen geleden er een nieuwe foto verscheen op haar Instagram, “Happy to finally share my first Louis Vuitton campaign, thank you and love you Nicolas Ghesquiere.”

Jawel, Selena Gomez kan naast alom geprezen zangeres en actrice ook het gegeven dat ze model is voor een groot exclusief modehuis, toevoegen aan haar palmares. Selena is het nieuwe gezicht van Louis Vuitton’s Series 5 campagne, gefotografeerd door topfotograaf Bruce Weber

Bruce Weber is een Amerikaanse modefotograaf, filmmaker én is bovendien een grote inspiratiebron voor vele modefotografen. Vanuit de onlogische sfeer in zijn beelden straalt er een grafische zuiverheid, een soort spanning die fungeert als een tegenhanger van de vitaliteit van de modellen.

Naast het feit dat Bruce Weber een ongelooflijke fotograaf is, is hij ook een echte choreograaf van beelden. Hij weet de energie van elk individu te vangen waarin zijn beelden altijd dynamisch, zelfs bijna levend zijn. 

Selena's populariteit is fascinerend, ze is een icoon voor haar generatie. En toch blijft er een ontwapenende oprechtheid over haar. Ze is spontaan en altijd in voor het ontdekken van nieuwe dingen. Met maar liefst 88,4 miljoen volgers op Instagram is Selena Gomez één van de meest gevolgde celebrity op Instagram. Ook voor Louis Vuitton is dit een unieke samenwerking:

“Voor een ontwerper, is het uitermate verheugend om deel te nemen in het proces als een vrouw zich ontwikkelt." - Nicolas Ghesquière

Van hieruit ontstond de interesse voor Selena Gomez als gezicht voor het merk Louis Vuitton. 

Wat vind jij, bewijst Selena zich als model in deze campagne of zie je haar liever verschijnen als actrice of zangeres? 

28.06.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten