0

'Scream Queens' outfits to die for

F
News

4
15.12.2015
Geschreven door Lars Lagaisse

Eindelijk weer een serie die ons fashion hart sneller doet slaan! Wij bewijzen dat Scream Queens dé serie is waar we dit jaar onze inspiratie halen.

Eerst was er Sex & the City, daarna Gossip Girl (oh Chuck we miss you) om dan gevolgd te worden door een leegte. Enter Scream Queens! Dankzij deze hitserie hebben we terug een reeks die mode op een grappige, gedurfde en vernieuwende manier op het scherm brengt.

We hadden slechts 1 aflevering nodig om helemaal verkocht te zijn, niet alleen de outfits zijn to die for, maar ook de comebacks van Chanel #1 zijn hi-la-risch en zullen zeker nog van pas komen als we ons ooit te midden van een bitch fight bevinden. 

Chanel Oberlin aka Chanel #1, gespeeld door Emma Roberts, is duidelijk de ster van de show! Haar stijl is zowel sophisticated als sassy. De ene dag draagt ze klassieke Chanel-inspired tweed jackets, de andere dag dan weer grote gewaden met enorm veel bont en glitter. Kortom, haar garderobe is er 1 waar wij alleen van kunnen dromen. Dus als de storyline van deze horror comedy je niet wist te overtuigen, dan zal de fashion dat zeker wel doen!

We lijsten alvast onze favo looks voor je op, so get some killer #OOTD inspo from Chanel and her minions. You're welcome.

'Scream Queens' outfits to die for
4
Foto © Scream Queens
'Scream Queens' outfits to die for
4
Foto © Scream Queens
'Scream Queens' outfits to die for
4
Foto © Scream QueensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten