0

SASK academieshow 2016

F
News

5

Save the date! Op zaterdag 28 mei 2016 nodigt SASK iedereen uit voor een prachtige show waar iedereen hun modecollecties kan bewonderen.

Ook dit jaar is de show van de Academie van Sint-Niklaas een niet te missen event voor alle fashion lovers. Hun tentoonstellingen zijn het bewijs van het voortdurende groeiproces die de Academie ervaart. Elk jaar is deze show hét event van het academiejaar en kunnen de studenten mode ten volle hun creativiteit etaleren. 

SASK academieshow 2016
5
Foto © SASK
SASK academieshow 2016
5
Foto © SASK

De focus bij SASK ligt zowel op mode-ontwerp als op shoe design. Goed nieuws dus voor de shoe addicts, noteer zatedag 28 mei 2016 alvast in jullie agenda! Ook dit jaar vindt deze show plaats in 'T Bauhuis te Sint-Niklaas, perfecte locatie om zowel talent te ontdekken als hun prachtige collecties te bewonderen.

SASK academieshow 2016
5
Foto © SASK
ACADEMIE_SN_08_30781
5
Foto © Belmodo

In de Academie kan je allerlei artistieke richtingen volgen en SASK biedt constant vernieuwing. De modeopleiding die studenten er volgen is een deeltijdse opleiding, goed nieuws dus voor fashion people die deze studie willen combineren met hun job. 

Belmodo kijkt alvast uit naar dit event! Houdt zeker onze wedstrijd ook in de gaten, want via Belmodo kan jij een duoticket winnen voor deze Academieshow van SASK op zatedag 28 mei 2016.

09.05.2016
Geschreven door Maria-Laura LambertWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten