0

Sarenza popt up tijdens DS BFD

F
News

6

De DS Brussels Fashion Days zijn terug en het wordt hoe dan ook opnieuw een top event where people meets fashion en elkaar!

Op vrijdag 16 oktober 2015 is het weer zover: De DS Brussels Fashion Days are here! 3 dagen vol fashion and fun voor de 4e keer georganiseerd in Brussel Square.

De DS Brussels Fashion Days vinden dit jaar plaats in Square Brussels en dat wordt weer een top event! Hosted by Bea Ercolini, editor-in-chief van ELLE België.

DS-BFD-2
6
Foto © DS Brussels Fashion Days

Op het programma van de 3-daagse staat op vrijdag avond een modeshow met special selection made by MAD. Zaterdagmiddag en zaterdagavond stelt ELLE België een fantastische show voor met silhouetten van o.a. Véronque Leroy, Carine Gilson en Arma Cutis. En op zondag showen de Belgische modestudenten zich van hun beste kant en gaan ze de catwalk op om hun creaties te tonen.

DS-BFD-1
6
Foto © DS Brussels Fashion Days

Net zoals vorig jaar kan je helemaal los gaan in de Fashion Pop-up Store at the venue waar meer dan 30 designers hun beste stuks verkopen en aanbieden. Ook Sarenza is represented! Onze favo online shoe store staat klaar met een limited collectie ''Made by Sarenza with Love'. Een spetterende capsule speciaal ontworpen voor fashion ladies.

Win een Sarenza Shopping ticket tijdens BFD
6
Foto © Sarenza
Win een Sarenza Shopping ticket tijdens BFD
6
Foto © Sarenza
Win een Sarenza Shopping ticket tijdens BFD
6
Foto © Sarenza

Wil jij ook naar de DS Brussels Fashion Days? Doe dan mee met de Belmodo wedstrijd en maak kans op een exclusief toegangsticket + online shopping voucher voor Sarenza.be. Good luck to all our Belmodo lovers and hope to see you there!

12.10.2015
Geschreven door Elisabeth AdriaenssensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten