0

Rocksterren, to do & knutseltips

F
News

6
11.10.2012
Geschreven door Flanders Fashion Institute

Mode is slechts een van de favoriete gespreksonderwerpen aan de FFI lunchtafel. Andere hot topics zijn de laatste dagen: (Belgische) rocksterren, to do-lijstjes en knutseltips.

Het hele team droomt weg bij de tunes van den Eddie, Kurt en Dave. Rockstars van eigen bodem kunnen we eveneens smaken, zo heeft Agnes een serieuze boon voor Mauro en ben ik helemaal weg van Ruben Block. Moesten de heren Pawlowski en Block toevallig Belmodo lezers zijn: jongens, feel free fom de opening van een van onze events te crashen (met gitaar graag)!

Groupies_AgnesMarie
6
Foto © Flanders Fashion Institute

September & oktober zijn standaard razend druk in modeland en to do/go-lists zijn dan ook de orde van de dag. Marie verzamelt agendapunten op een stapel losse papieren volgens de graad van urgentie, Joyce kribbelt haar placemat vol en Agnes (ziet het altijd groots) heeft een krijtbord naast haar bureau. Op onze agenda’s de komende weken:

Vandaar zitten we de hele namiddag in het Centraal Station voor het High Fashion Low Countries seminarie, een namiddag over sustainable fashion (zonder geitenwollen sokken sfeer) en het craftmanship van morgen.

CFDpopupstore
6
Foto © Flanders Fashion Institute
HFLC
6
Foto © Flanders Fashion Institute

Vrijdagavond trekken we Brusselwaarts voor het MODO parcours dat elke editie grootser wordt, benieuwd! Volgende week maandag ben ik opnieuw in Brussel voor de voorbereiding van een showroom die we in december in Hongkong organiseren en dinsdag en woensdag hijs ik me in mijn werkplunje voor de opbouw van de FFI pop-upstore. Deze opent woensdagavond feestelijk met een kick ass late night opening. Hiervoor kan je trouwens tickets winnen via Belmodo; surf naar de Belmodo wedstrijd Win een VIP duoticket voor de CFD pop-up store! De store is daarna open van donderdag t.e.m. zondag van 12:00 tot 19:00.

Blikken
6
Foto © Flanders Fashion Institute
Sandwishbord
6
Foto © Flanders Fashion Institute

Tussendoor moet er nog heel wat geknutseld worden voor de inrichting van de pop-upstore. De raamstiften werden alvast uitgetest op mijn livingvenster en de sandwichborden kregen een laag bordverf! 

We sluiten oktober af in designsferen in Kortrijk met Interieur 2012 en in Eindhoven met de Dutch Design WeekCan’t wait for de uniformen van de interieur hosts en hostessen trouwens die Damien Ravn, winnaar van onze Dress a host(ess)! wedstrijd, ontwierp!

PS: Shame on you als je de geniale Sol Lewitt tentoonstelling in M in Leuven nog niet hebt gezien!  Deze loopt af op zondag 14 oktober 2012, dus je hebt nog een paar dagen!

Tot snel!
Jasmijn
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten