0

Rock those shorts

F
Trends

11

Tijdens de zomer heb je eigenlijk maar één iets nodig, shorts, shorts en nog meer shorts!

De vakantie is aangebroken en dat wil zeggen zon, festivals & blote billen! So we need shorts, shorts en nog meer shorts! Hier heb je 10 shorts die je moet hebben deze zomer.

VSDV
11
Foto © Zara

Wat we niet kunnen missen deze zomer zijn cut-off shorts! Of ze nu grijs, blauw of wit zijn, ze moeten er gewoon zo destroyed mogelijk uitzien. Ga voor deze grijze denim short van J Brand voor € 205,-  of de witte goedkopere versie van Zara voor € 25,95.

vqdfsv
11
Foto © ASOS

Ruil die leren shorts deze zomer in voor een suède versie in het beige. Helemaal top voor die bohemian look. Just add some feathers. De Abercrombie & Fitch suède shorts gaan voor € 52,05 en die van Asos is te koop voor € 75,34.

svsqdv
11
Foto © Adidas

We willen er allemaal altijd zo goed mogelijk uitzien maar op een festival is easy soms ook the key. Ga voor een sporty look met deze shorts. Yes I do work out! Deze metallic short van Adidas is te koop voor € 41,09 terwijl deze basic short maar € 10,96 kost.

zfzeg
11
Foto © Cecilie Copenhagen

We kennen allemaal de tops van Cecilie Copenhagen. Instagram wordt overspoeld met foto's van het Deense merk. Gelukkig kunnen onze shorts lovers ook hier meegenieten want Cecilie heeft namelijk een aantal toffe shorts in verschillende kleuren. Deze schommelen tussen de € 46,- en € 174,95.

fzeag
11
Foto © Y.A.S.

Add some lace. Ga voor een zachtere look met een kanten short, werk deze af met een basic top en je bent klaar om de weide te gaan veroveren. Meer hoeft het niet te zijn. Want trop is trop! Je kan gaan voor een total lace short zoals deze van Y.A.S. voor € 52,05 of iets subtieler zoals deze van Vera Moda voor € 24,66.

vdsqv
11
Foto © Freda

Shorts à la Leandra Medine of kort gezegd, diaper shorts. Je hoeft er ook niet altijd zoals iedereen uit te zien. Make it more fun! Deze van Freda kost € 220,- deze van C/Meo € 118,88.

vdsv
11
Foto © LEVI'S

Ze zijn weer helemaal in: de vintage LEVI'S 501 denim shorts. Deze moet je gewoon hebben. No exceptions. Online vind je ze voor prijzen tussen de € 25,- en € 40,- maar je kan ze gerust ook in de Kringloopwinkel of Think Twice vinden aan spotprijzen.

Svdequins
11
Foto © Supertrash

Arme stakkers, please scroll further want dit is echt een splurge item. Wie fan van glitz and glam is, moet toch wel een van deze eye catching shorts hebben. Je steelt gegarandeerd de show. Deze blauwe Ashish shorts zijn te koop voor een pittige € 888,60. Gelukkig heeft Supertrash een goedkopere, zilveren versie, deze is te koop voor € 123,28.

vsqdv
11
Foto © Mango

Het hoeft niet altijd zo strak te zitten. Ga voor een wijdere short om een iets nonchalantere look te creeëren. Deze losse short van Zara kan je kopen voor amper € 17,99 of die van Mango voor € 19,99. Beide in solden.

sf
11
Foto © Missguided

Wie niet houdt van saaie denim short kiest beter voor een exemplaar met leuke patches. Fleurt je look meteen op! Als je geen geld wilt uitgeven aan een nieuw paar shorts, organisser dan een DIY-middag en strijk leuke patches op je oude short voor hetzelfde effect. Je vindt er tal van verschillende bij Veritas. Deze Christopher Kane creatie kost € 675,- terwijl deze van Missguided shorts te koop zijn voor € 22,84.

Let the shopping begin!

12.07.2015
Geschreven door Delphine CasierWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten