0

Riri loves Dior

F
Looks

5

Tijdens Paris Fashion week werd bad gal Riri gespot in Dior en ze zag er zoals gewoonlijk uit om door een ringetje te halen, but what’s new?

Wij tonen je the diary of princes Riri tijdens Paris Fashion week. Get inspired and enjoy

Vrijdag 2 oktober 2015: Pretty in Pink

Riri loves Dior
5
Foto © Dior

When in doubt, wear pink remember? Rihanna zag er stralend uit tijdens de Dior Ready-to-Wear Spring Summer 2016 in een zalmkleurige mantel van Dior, gecombineerd met vinyl boots met transparante hak. Om het af te maken de perfecte snakeskin Diorama bag. Simply beautiful.

Zaterdag 3 oktober 2015 – Girly Girl

Riri loves Dior
5
Foto © Dior
Riri loves Dior
5
Foto © Dior

Do we see a trend comping next spring? All pastels voor Riri! Van haar zonnebril, lippenstift tot haar frilly dress, just perfect! 

Later op de avond werd ze gespot tijdens de Vogue 95th Anniversary Party. Deze avond was het free the nipple all the way. We weten dat ze graag risky is en dat was nu niet anders toen ze deze maxi-jurk en een mini Lady Dior bag met multi-color pailleten.

Zondag 4 oktober 2015 – stripes gallore

Riri loves Dior
5
Foto © Dior

A casual sunday voor Riri (wat je casual kunt noemen). We zagen haar in een oversized zijden jas van Dior gecombineerd met een elegante witte hemd (een must-have!), vinyl laarzen en de perfecte zwart leren Diorama bag die alles af maakt.

22.10.2015
Geschreven door Erika ApolinarioWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten