0

Rihanna x Manolo Blahnik

F
News

7

Er is een nieuwe collab in town en wat voor 1!

Niemand minder dan Rihanna en cultschoenontwerper Manolo Blahnik hebben de handen in elkaar geslagen. De collectie heet Denim Desserts en bestaat uit 6 paar limited edition schoenen. De creaties zijn een perfecte mix van Mister Blahniks herkenbare stijl en Riri’s badass modegevoel.

The 9 to 5 boot
7
Foto © Manolo Blahnik
Dancehall Cowgirl Jewel bootie
7
Foto © Manolo Blahnik
Rih-vi's pump
7
Foto © Manolo Blahnik
Sea Salts Sequins pump
7
Foto © Manolo Blahnik

Zoals de naam al doet vermoeden, is denim de rode draad doorheen de collectie. Het borduurwerk op sommige schoenen is geïnspireerd op de handtattoos van Rihanna. Maar de eyecatcher van de collab is toch wel de ‘9 to 5 boot’.

“Those boots are dangerous! If you’re trying to get back home to your bed, don’t wear them boots! You will get kidnapped in those boots, those boots are trouble” – Rihanna

Rihanna zal samen met haar ‘dangerous’ boots te zien zijn in het aprilnummer van Vogue UK dat maandag in de winkelrekken verschijnt. 

Rihanna in de aprileditie van Vogue UK
7
Foto © Vogue
Rihanna op de cover van het aprilnummer van Vogue UK
7
Foto © Vogue

De collectie is vanaf donderdag 5 mei 2016 te verkrijgen, maar wie een paar schoenen van het duo wil bemachtigen zal toch echt naar het buitenland moeten. De Denim Desserts-schoenen zijn over de hele wereld slechts in 3 Manolo Blahnik-winkels te verkrijgen: Londen, New York en Hong Kong. Je kan er natuurlijk altijd een citytripje van maken!

04.03.2016
Geschreven door Laura DeboelWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten