0

Ready voor het Modo Parcours

F
News

1
28.10.2011
Geschreven door Linda Van Waesberge

Gisteren ging ik kijken naar "A Louer", een toneelstuk van Peeping Tom in de KVS. Ik was totaal overdonderd, dit is zo bijzonder, als het stuk hernomen wordt: gaan!

"Huren is altijd tijdelijk. Je huurt altijd iets voor een bepaalde tijd. Wat als alles te huur zou zijn? Als onze relatie met mensen, plaatsen en dingen altijd tijdelijk zou zijn? Wat als we een bepaalde situatie, zelfs een ander leven zouden kunnen huren? Als we alles en iedereen slechts voor een tijdje bij ons kunnen houden? A Louer gaat over tijd, beperking in tijd en het precaire van dingen & relaties." - dixit Gabriela Carrizo

CREDITS

Franck Chartier & Gabriela Carrizo MET performers: Jos Baker (wegens blessure vervangen door Samuel Lefeuvre), Eurudike De Beul, Leo De Beul, Marie Gyselbrecht, Hun-Mok Jung, Seoljin Kim, Simon Versnel MEDEWERKERS Hildegard De Vuyst (dramaturgie) PRODUCTIE KVS & Peeping Tom COPRODUCTIE Théâtre de l’Archipel Perpignan, El Canal Centre d'Arts Enscèniques Salt/Girona, Cankarjev Dom Ljubljana, La Filature Mulhouse, Le Rive Gauche Saint-Etienne-du-Rouvray, Hellerau Europaïsches Zentrum der Künste Dresden, Guimarães European Cultural Capital 2012

www.kvs.be
A Louer & Hun-Mok Jung

Het Modo parcours begint vandaag vrijdag 28 oktober om 10:00! Iedereen is aan zijn installatie bezig... Een voorproefje:

Heide maakt ontroerende, speelse en ongewone juwelen. Ga eens kijken op de website van Heidewinne of op de website van De Invasie, want ze is ook een Robot! Zij toont haar werk bij Underwear.

Zoë Vermeire studeerde dit jaar af aan La Cambre Mode(s) met de grootste onderscheiding. Ze kreeg de etalages bij Rue Blanche.
Céline met Elle Belgique reporter Geoffrey

Vergeet niet langs te gaan bij Hunting and Collecting! O.a. Jean-Paul Lespagnard die net met heel veel succes zijn collectie in Parijs presenteerde en Céline De Schepper die vorige week de Weekend Fashion Award won hebben hier een fantastische installatie. Super afterparty vrijdagavond in de Metro Valdi.

Ook prachtige enorme planten dit seizoen bij Hunting en Collecting! Ook de hoedjes van Maison Michel zijn hier te koop. Laetitia Crahey, die de accessoirelijn van Chanel ontwerpt, is ook artistiek directeur van Maison Michel. En oud-leerlinge van La Cambre Mode(s) trouwens.

Alexandra Sebag bij Espace Bizarre in de Karthuizerstraat. Onze nationale driekleur inspireert Natasha Cadonici haar kan je vinden bij Leda aan de Oude Graanmarkt.

Shocking Pink van Sofie D'Hoore bij Stijl in de A.Dansaertstraat.

Brussels meets Seoul meets Brussels
Nieuwe Graanmarkt 10
1000 Brussel

Marc by Marc Jacobs

Virt & real store
een nieuwe ervaring om jezelf iets écht te gunnen...

als een boutique de eigen grenzen aftast
& z'n ruimte het virtuele overstijgt
& de etalage een digitaal scherm wordt
& klanten voortaan virtueel kunnen shoppen in-store
& beelden de schoonheid van een object onthullen
& in één klik een object tastbaar wordt

dan stap je binnen in het universum van de boutique van morgen
waar het virtuele flirt met het reële

SNEAK PREVIEW
tijdens Modo Parcours - Modo Brussels
vrijdag 28, zaterdag 29 & zondag 30 oktober 2011
Léon Lepagestraat 20 - 21
1000 Brussel

Kort!
Adrien van Gonay had zin om te knippen en wie ben ik om dat tegen te spreken...

Zaterdag en zondag vind je mij in de Brussels Boutikq en voor de rest zo'n beetje overal. 
Een zeer fijn weekend en tot snel!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten